Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Ο Ζαγοράκης δεν είναι ανεπιθύμητος στην Καβάλα

Δήλωση στήριξης του προέδρου του συλλόγου Λάκη Χατζηαποστολίδη προς τον Καβαλιώτη αρχηγό της Εθνικής του 2004

Στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από μια σειρά δημοσιευμάτων και τοποθετήσεων ορισμένων, που αναφέρουν ότι ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 είναι ανεπιθύμητος στην Καβάλα, στέκονται οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Λάκης Χατζηαποστολίδης, με δήλωση του ξεκαθαρίζει ότι οι Παλαίμαχοι τάσσονται στο πλευρό του Καβαλιώτη Ευρωβουλευτή, επισημαίνοντας τη μεγάλη προσφορά του στον ΑΟΚ και στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας γενικότερο. Μάλιστα αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν (που προφανώς έχει διαφορετική άποψη) και ότι απλά εκφράζεται η τοποθέτηση των παλαιμάχων για το θέμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Λάκη Χατζηαποστολή αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διάφορες ανακοινώσεις κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη. Εμείς σαν Παλαίμαχοι του ΑΟΚ τασσόμαστε στο πλευρό του. Η προσφορά του στην ομάδα μας αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη.

Τίμησε την Καβάλα στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Φυσικά στην πόλη μας δεν είναι ανεπιθύμητος. Είναι ένα μέλος μας, σεβόμαστε την ιστορία του και την προσωπικότητα του. Δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν.

Εκφράζουμε την τοποθέτηση μας και τίποτα άλλο».