Η Σοφία Ιωσηφίδου ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου

Η αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου

Οι επιτυχίες για τον ΟΚΑ Καβάλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δεν σταμάτησαν στο χρυσό μετάλλιο της Μαρίας Ζαχαρούδη στο πένταθλο των γυναικών. Συνεχίστηκαν και με την Σοφία Ιωσηφίδου η οποία κατέκτησε την 3η θέση στα 60 μέτρα με εμπόδια.

Η νεαρή Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια σημείωσε 8.69, επίδοση που αποτελεί νέο μεγάλο ατομικό ρεκόρ, ενώ παράλληλα αποτελεί και ρεκόρ του συλλόγου της. Στην πρώτη θέση παρέμεινε για 8η φορά η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) με 8.35, ενώ στη δεύτερη η Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακεδονίας) με 8.60.

Θόδωρος Μουριάδης: «Απτή απόδειξη ότι η Σοφία παραμένει ανάμεσα στις καλύτερες»

Για την επιτυχία αυτή ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του με το ακόλουθο μήνυμα:«Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Σοφία Ιωσηφίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, αποτελεί την απτή απόδειξη ότι ήταν και παραμένει μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στο αγώνισμα των 60μ με εμπόδια στη χώρα μας.

Η νέα διάκριση της Σοφίας μας γεμίζει με χαρά και συγκίνηση και φανερώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Όμιλο Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας τα τελευταία χρόνια».

6ος στα 400 μέτρα ο Λάσκαρης Κυριάκου

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι και ο 3ος εκπρόσωπος του ΟΚΑΚ στο Πανελλήνιο του κλειστού στίβου, ο Λάσκαρης Κυριάκου είχε επίσης εξαιρετική παρουσία. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στα 400 μέτρα και με επίδοση 50.35 κατέλαβε την 6η θέση, ενώ παράλληλα σημείωσε και ρεκόρ συλλόγου.