Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας: Μέσω WEBEX η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Η Συνέλευση θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας καλεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021και ώρα 21:30 τα μέλη στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας WEBEX.

Το link και οι οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα WEBEX θα αποσταλούν στα μέλη το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου. Κατά τη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθούν:

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της χρονιάς 2020
  2. Ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των προπονητών
  3. Ηλεκτρονική κλήρωση για δύο τυχερούς που θα κερδίσουν από μια δώρο-επιταγή αξίας 40 ευρώ από τις εκδόσεις Sportbook.

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Ντερτιλή

Η Εκτελεστική Επιτροπή στην συνεδρίαση της 16ηςΦεβρουαρίου 2021 δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αποφάσισε ομόφωνα να συνδράμει με το ποσό των 500 ευρώ στην οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Ντερτιλή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έχει αποσταλεί σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου σχετικό email με ειδικό για αυτό το σκοπό τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όποιος επιθυμεί να συνδράμει εθελοντικά.

Φέτος δεν θα πληρωθεί η συνδρομή της χρονιάς

Το ΔΣ του Συνδέσμου υπενθυμίζει τα μέλη του πως η Εκτελεστική Επιτροπή του, έχει πάρει την απόφαση να μην υπάρξει συνδρομή για τα μέλη του για την χρονιά 2021 λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας κατά την περίοδο της καραντίνας. Αυτό θα ισχύσει σε όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει οικονομικά και το έτος 2020 μέχρι και τις 30/06/2021. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταμία του Συνδέσμου Γιώργου Αγγελίδη στο τηλέφωνο 6937099203.