Γ’ Εθνική: Οι ομάδες του 1ου ομίλου λένε «όχι» στα σενάρια για ξεκίνημα απ’ την αρχή του πρωταθλήματος

Κοινή ανακοίνωση με την οποία ζητούν να συνεχιστεί η διοργάνωση απ’ εκεί που σταμάτησε

Με ανακοίνωση που υπογράφουν ο Αετός Οφρυνίου, o Απόλλων Παραλιμνίου , o Ορφέας Ξάνθης, o Πανδραμαϊκός, η  Αλεξανδρούπολη, ο Μ. Αλεξανδρος Ορφανίου, η ΑΕ Ευόσμου, η ΑΕ Διδυμοτείχου, ο Άρης Αβάτου, η Ελπίδα Σαππών, η ΑΕ Αμπελοκήπων, η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο Ποσειδών Μηχανιώνας, ο Θερμαϊκός Θέρμης και ο Αγροτικός Αστέρας, θέλουν να υπερασπιστούν το δίκαιο τους για τα όσα θέλουν να προτείνουν κάποιοι όσο αναφορά  την συνέχιση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν και απευθύνεται στους αρμόδιους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρουν:

«Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΟ, επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε μετά Χριστό προφήτες, και χωρίς να ρίχνουμε οποιαδήποτε μομφή στην Ομοσπονδία μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνετε μια προσπάθεια ορισμένων να εκμαιεύσουν την υπογραφή ομάδων και να σας προτρέψουν να διαφοροποιήσετε την μέχρι τώρα απόφαση σας (σκεπτικό) για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου από την αγωνιστική που σταμάτησε το πρωτάθλημα.

Η «πρόταση» τους είναι να ξεκινήσει από την αρχή το πρωτάθλημα (15 αγωνιστικές) και να «κλέψετε» από τις ομάδες τους βαθμούς που έχουν πάρει .

Κύριοι αυτήν την άδικη απόφαση δεν θα την δεχτούμε εμείς και αν ου μη γένοιτο την αποδεχτείτε θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι «πως γίνεται διαγραφεί ένας επίσημος αγώνας»;
ΥΓ: Κύριοι να ξέρετε ότι τα «βατράχια» είναι πιο πολλά από τα «βουβάλια»!
ΥΓ 1: Κύριοι να ξέρετε … «το φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης εμάς δεν μας αρμόζει»!
Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης»!