H ΕΠΣ Καβάλας στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη για την ηγεσία της ΕΠΟ

Ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Καβαλιώτη Ευρωβουλευτή

Στις αρχές Νοεμβρίου η ΕΠΣ Καβάλας με επίσημη ανακοίνωση της τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Ψαρόπουλου για την προεδρία της ΕΠΟ. Τέσσερις μήνες αργότερα τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας τάσσεται στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος την Τετάρτη ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα για την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην τελευταία της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την υποψηφιότητα του Καβαλιώτη Ευρωβουλευτή.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την δήλωση υποψηφιότητας του Θεόδωρου Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές αυτής στις 27 Μαρτίου 2021, ομόφωνα αποφάσισε να προτείνει και να στηρίξει την υποψηφιότητα του.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, εκτός από εμβληματικός αρχηγός της χρυσής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου του 2004, αναμένεται να αποτελέσει και τον δεύτερο Καβαλιώτη πρόεδρο στην ιστορία της ΕΠΟ, κάτι πού αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον Θοδωρή Ζαγοράκη και θα βρίσκεται στο πλευρό του στο δύσκολο έργο που θα κληθεί να αναλάβει».