ΕΠΣ Καβάλας: Υποψήφιος με τον Θόδωρο Ζαγοράκη στην ΕΠΟ ο Γιώργος Πριονίδης

Ο ταμίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας υποδείχτηκε, κατά πλειοψηφία, για να διεκδικήσει τη θέση του αναπληρωματικού μέλους της ΕΕ της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Εκτός από την ομόφωνη στήριξη της για την προεδρία της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Καβάλας προσφέρει στον Θοδωρή Ζαγοράκη και ένα μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής ως υποψήφιο για την ΕΕ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο λόγος για τον ταμία της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργο Πριονίδη, ο οποίος θα είναι υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος τη; ΕΕ της ΕΠΟ, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Μαρτίου.

Αυτό έγινε και επίσημα γνωστό νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 12 Μαρτίου, με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΚ στην οποία τονίζεται ότι η πρόταση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και ότι με τον τρόπο αυτό επιδιώκεται η άλλη μια παρουσία του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε να υποδείξει τον Ταμία της Ένωσης, Γεώργιο Πριονίδη, ως υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας στις 27 Μαρτίου 2021.

Η πρόταση υποψηφιότητας του κ. Πριονίδη εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Με τον τρόπο αυτόν επιδιώκεται άλλη μία παρουσία του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με σκοπό την επίλυση κρίσιμων ζητημάτων του ελληνικού, καθώς και του τοπικού μας ποδοσφαίρου».