Δικαίωση για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Κολύμβησης: Ξεκινούν οι προπονήσεις στις πισίνες

Πότε ξαναγυρνούν τα παιδιά στις πισίνες σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ-Αναμένονται διευκρινιστικές οδηγίες για τις ηλικίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα-Ικανοποίηση από τον Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ., αλλά και συνέχιση της προσπάθειας «ώστε να γυρίσουν όλοι στις πισίνες»

O Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης, Συγχρονισμένης Κολύμβησης, Καταδύσεων (Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ.) δικαιώθηκε, μετά από επανειλημμένες προσπάθειες και ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις στις πισίνες, σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οι μικροί αθλητές επιστρέφουν στις πισίνες την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021, ενώ αναμένονται διευκρινιστικές οδηγίες για τις ηλικίες και για τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα ισχύσουν, με τον Σύνδεσμο να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τονίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες «ώστε να γυρίσουν όλοι στις πισίνες».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου

Έπειτα από την άμεση αντίδραση του Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ. και της κοινωνίας του υγρού στίβου, δημοσιεύτηκε νέα ΚΥΑ για την επανεκκίνηση των προπονήσεων από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021. Αναμένουμε διευκρινιστική με ηλικίες και όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Χαιρόμαστε πολύ που έστω και την ύστατη στιγμή οι υπεύθυνοι έδωσαν βάση στα λεγόμενά μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η στάση μας αυτή συνέβαλε καίρια στο να μπορούν να γυρίσουν τα παιδιά στην πισίνα. Περιμένουμε ωστόσο τη διευκρινιστική ΚΥΑ, ώστε να επιβεβαιωθούν τα παραπάνω! Συνεχίζουμε έτσι ώστε να γυρίσουν όλοι στις πισίνες!