Τρίτωσε το… καλό για την Καβάλα: Πέρασε και από τον Απόλλωνα Πόντου με 0-1

O AOK έκανε το 3 στα 3 στην Κατερίνη με δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Football League-Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Η Καβάλα πέρασε νικηφόρα και από την Κατερίνη, καθώς επικράτησε με 0-1 επί του Απόλλωνα Πόντου το μεσημέρι της Κυριακής 4 Απριλίου 2021 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Football League.

Το νικηφόρο γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Γαβριηλίδης στο 86ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας η οποία ξεκίνησε με εκτέλεση φάουλ του Καζαντζίδη, με τον Γαβριηλίδη να παίρνει το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στον ουρανό της εστίας του Πολίτη, κάνοντας το 3 στα 3 για την Καβάλα, η οποία συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Βέροια η οποία πέρασε από τον Βόλο με 0-1, ενώ ο Πανσερραϊκός κόλλησε στο 0 στην έδρα της Τρίγλιας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή και λίγες φάσεις, με τον… συνήθη ύποπτο Βαλαβανόπουλο να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και τον Απόλλωνα να απαντάει με δύο καλές φάσεις στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κλειστό και από τις δύο ομάδες με ελάχιστες φάσεις, μέχρι το 86′ όπου η Καβάλα ξεκλείδωσε την άμυνα του Απόλλωνα «κλέβοντας» το ματς και τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Απόλλωνας Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κέρθι (57′ Παπαδόπουλος), Θωμαίδης, Βαλαβανόπουλος (85′ Αδαμάκης), Π. Ορφανίδης (67′ Γεωργακόπουλος), Κολλάς (57′ Κόκκορης).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Απόλλων Πόντου-ΑΟΚ 0-1
Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια 0-1
Πιερικός-Θεσπρωτός 2-0
Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΠ Κοζάνης 1-1
Τρίγλια-Πανσερραϊκός 0-0

Βαθμολογία

  1. ΑΟΚ 9
  2. Βέροια 9
  3. Πιερικός 6
  4. Ολυμπιακός Βόλου 6
  5. Πανσερραϊκός 4
  6. Θεσπρωτός 3
  7. Τρίγλια 2
  8. Αλμωπός Αριδαίας 2
  9. ΑΕΠ Κοζάνης 1
  10. Καλαμαριά 0

Επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 11 Απριλίου 2021)

Καβάλα-Πιερικός (Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 12:00)
Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας
Θεσπρωτός-Τρίγλια
Ολυμπιακός Βόλου-Καλαμαριά
ΑΕΠ Κοζάνης-Πανσερραϊκός