Κώστας Ανυφαντάκης: Όταν έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό και την 4η σερί νίκη της ομάδας

Ακρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση, την προσπάθεια αλλά και τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό ο προπονητής του ΑΟΚ. Ο Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε ότι η 4η σερί νίκη της Καβάλας ήρθε όταν η ομάδα ανέκτησε την ηρεμία της στο παιχνίδι, στο 2ο ημίχρονο.

«Το παιχνίδι μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους. Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια και καταφέραμε να κερδίσουμε. Σε κάποιες στιγμές δεν ήμασταν ήρεμοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Γνωρίζαμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Πιερικός, έχοντας ποδοσφαιριστές στη σύνθεση με πολλές εμπειρίες στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Συνεπώς το επίπεδο του αντιπάλου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας.

Στο 2ο ημίχρονο όταν ανακτήσαμε την ηρεμία μας στο παιχνίδι, πήραμε και τον έλεγχο. Μας βοήθησαν βέβαια και τα δύο γρήγορα γκολ, αλλά και η αποβολή. Πάντως μπορώ να πω ότι όταν είμαστε ήρεμοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Κερδίσαμε και πλέον αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι.

Σαφώς και είμαστε ευχαριστημένοι που κάναμε 4 νίκες σε 4 αγώνες, όμως εμείς κοιτάμε κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να βλέπεις μακριά. Το ταμείο γίνεται πάντοτε στο τέλος. Όπως είπα κοιτάμε πλέον το επόμενο, που είναι με την Τρίγλια εκτός έδρας.

Είναι σημαντικό για μένα αλλά και την ομάδα που έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα μας. Έτσι χτίζουμε το μέλλον. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες στις δικές μας κατηγορίες».