ΑΟΚ-Βέροια: Τηλεοπτικό το ντέρμπι κορυφής

Η μάχη από τα... παλιά μεταξύ της Καβάλας και της Βέροιας για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ 3

Μια μάχη από τα… παλιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League, καθώς η Καβάλα θα υποδεχτεί τη Βέροια, με τις δύο ομάδες να «συγκατοικούν» στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και όποιος πάρει το ντέρμπι θα μείνει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 στις 12:00 στο «Ανθή Καραγιάννη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ 3. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες, με την Καβάλα να κερδίζει την Κοζάνη με 5-1 (διαβάστε εδώ) και τη Βέροια τον Θεσπρωτό με 3-1, ενώ κατά πόδας ακολουθεί ο Πανσερραϊκός ο οποίος πήρε μεγάλο διπλό στον Βόλο με 0-1.

Σημειώνεται ότι το ντέρμπι με τη Βέροια θα περιλαμβάνει και ένα ιδιαίτερο γεγονός, την επιστροφή του Παύλου Δερμιτζάκη σε γνώριμα… εδάφη, ως προπονητής πλέον της ομάδας της Ημαθίας.