ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 προς τους φιλάθλους της: Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας «βάλουμε» στο γήπεδο με τη Βέροια…

Ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας μετά τις πολλές πιέσεις που δέχεται από φίλους της εν όψει του ντέρμπι κορυφής της Football League

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, εκδίδοντας ανακοίνωση απευθυνόμενη προς τους χιλιάδες φίλους της (ακόμα και από το εξωτερικό) που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να βρεθούν το Σάββατο 24 Απριλίου στο «Ανθή Καραγιάννη» στο ντέρμπι κορυφής με τη Βέροια.

Επειδή οι πιέσεις που δέχεται η διοίκηση είναι μεγάλη, ξεκαθαρίζει ότι λόγω του γεγονότος ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό, δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθεί η τεράστια ζήτηση που υπάρχει. Μάλιστα τονίζεται ότι πλέον δεν υπάρχει καμία θέση (από τις ελάχιστες που προβλέπονται) και συνεπώς δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα… «μέσο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965:

«Δεν υπάρχει καμία θέση που να μπορεί να καλυφθεί, κανένας «πρόεδρος», κανένας διοικητικός και κανένας γνωστός του γνωστού δεν μπορεί να κάνει κάτι»

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φιλάθλους, επώνυμους και ανώνυμους, για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την αναμέτρηση του Σαββάτου 24 Απριλίου με την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια.

Η ανταπόκριση είναι πραγματικά συγκινητική και εξωπραγματική καθώς κυριολεκτικά χιλιάδες φίλαθλοι μας από όλη την Ελλάδα και ακόμη και από το εξωτερικό εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να παρευρεθούν δίπλα στην ομάδα μας.

Δυστυχώς το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα μέτρα είναι εξόχως αυστηρά και δεν έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε τέτοια ζήτηση.

Παρακαλούμε να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει καμία θέση που να μπορεί να καλυφθεί, κανένας «πρόεδρος», κανένας διοικητικός και κανένας γνωστός του γνωστού δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αρμόδιος για την τήρηση του πρωτοκόλλου είναι ένας και δεσμεύεται με την υπογραφή του και ήδη ο πίνακας εισερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση το Σάββατο έχει αποσταλεί και έχει πάρει έγκριση από τα αρμόδια τμήματα ασφαλείας της Football League και από την γενική Γραμματεία πολιτικής προστασίας.

Πραγματικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ξανά και θεωρούμε μαζί με εμάς και τα λιγοστά άτομα που έχουν ήδη την δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο βρίσκεστε και εσείς και ας είναι άδεια τα καθίσματα. Η αύρα σας κατακλύζει κάθε γωνία του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Ας ελπίζουμε ότι με το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους να γίνει δεκτή η εισήγηση μας για κάλυψη ενός ποσοστού του γηπέδου μας (δέκα χιλιάδων καθήμενων) από φιλάθλους και να είσαστε σίγουροι ότι μέχρι τότε το πάθος και η ψυχή που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μας θα είναι και για εσάς που σας νιώθουν δίπλα τους παρά την απουσία σας».