Κώστας Ανυφαντάκης: Οι ευκαιρίες της Βέροιας ήρθαν από δικά μας λάθη

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής Καβάλα – Βέροια

Για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου είναι δίκαιο έκαναν λόγο στις δηλώσεις τους οι Κώστας Ανυφαντάκης και Παύλος Δερμιτζάλης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

Κώστας Ανυφαντάκης: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και για τη Βέροια το οποίο όμως δεν κρίνει τίποτα. Ένα ντέρμπι στο οποίο προσπαθήσαμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο του στα 90 λεπτά με οργανωμένες επιθέσεις. Το πετύχαμε πολλές φορές και κάποιες άλλες όμως χωρίς ποιότητα. Θεωρώ ότι όσες φορές απειληθήκαμε από τη Βέροια, αυτό έγινε λόγω των δικών μας λαθών. Όπως και να έχει όμως η Βέροια είναι μια πολύ καλή ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με ηρεμία, με δουλειά και με εμπιστοσύνη στους παίκτες μας.

Σαφώς και κάναμε λάθη στο παιχνίδι μας, αλλά και αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να τα διορθώσουμε, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας.

Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν στο μυαλό μας από την αρχή. Δεν τα καταφέραμε και αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα με πολύ σεβασμό στον αντίπαλο».

Παύλος Δερμιτζάκης: «Έγινε ένα παιχνίδι από τα παλιά, ανάμεσα σε δύο μεγάλες και πολύ καλές ομάδες. Αυτή η κατηγορία που αγωνίζονται είναι πολύ μικρή γι’ αυτές και εύχονται σύντομα να αλλάξουν κατηγορία και να πάνε εκεί που ανήκουν. Γιατί πραγματικά κάνουν μια πολύ σοβαρή δουλειά κάτι που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ήταν ντέρμπι. Οι δύο ομάδες ήταν στην ίδια θέση στην κορυφή της βαθμολογίας και ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος. Αυτός ο βαθμός μεγάλωνε περισσότερο για εμάς, για τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίσαμε ορισμένα προβλήματα τραυματισμών. Διαχειριστήκαμε και στα 90 λεπτά το παιχνίδι έτσι όπως έπρεπε. Ήταν ένας αγώνας τακτικής στον οποίο δεν έγιναν πολλές φάσεις. Το 1ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, ενώ στο 2ο πατήσαμε καλύτερα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».