Ο Χάρης Παλτόγλου στην Eπιτροπή Αθλητικής Κληρονομιάς της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό

Ακόμα μια τιμητική θέση για τον δάσκαλο του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας

Στη νεοσύστατη επιτροπή Αθλητικής Κληρονομιάς, που έχει ως στόχο την καταγραφή της ιστορίας του αθλήματος και την μετάδοση του στις επόμενες γενιές, τοποθέτησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό τον Χάρη Παλτόγλου. Ο δάσκαλος του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας με δήλωση του ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την τιμητική θέση που του πρόσφερε και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και στη δήλωση του τόνισε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά και σ’ αυτήν όπως έκανε και στις υπόλοιπες που του πρόσφερε η Ομοσπονδία.

Η δήλωση του Χάρη Παλτόγλου αναφέρει σχετικά: «Ως προπονητής του Aθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας θα  ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την τιμητική θέση στο πρόσωπό μου, στην επιτροπή Αθλητικής Κληρονομιάς.

Πρόκειται για μία νεοσύστατη επιτροπή που στόχο έχει να καταγράφει την ιστορία του αθλήματος, αρχειοθετεί (ψηφιοποιεί) και προστατεύει σημαντικά αντικείμενα όπως φωτογραφίες, ψηφιακό υλικό και έγγραφα απαραίτητα για τη διατήρηση και μετάδοση στις επόμενες γενεές της ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς του αθλήματος στη χώρα μας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό περνάει σε μία νέα εποχή  πού στόχο έχει την ανάπτυξη του αθλήματος για την προβολή του. Είμαι πεπεισμένος ότι και από αυτή τη θέση μπορώ να προσφέρω πολλά όπως το έκανα και στο παρελθόν από άλλες θέσεις όπως ο υπεύθυνος διαιτησίας και εξεταστής Μαύρων ζωνών και νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον Πρόεδρο της ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Μανώλη Χρήστο για την εμπιστοσύνη μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές που απαρτίζουν την επιτροπή  και εύχομαι σε μία καλή συνεργασία».