ΑΟ Καβάλα: Αναβάλλεται οριστικά η αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό

Αιτία τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Θεσπρωτίας-Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Καβάλα η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου-Έχασε και άλλο έδαφος ο Πανσερραϊκός, αυτήν τη φορά στον Πιερικό-Νίκη για τη Βέροια

Αναβάλλεται οριστικά το παιχνίδι της Καβάλας με τον Θεσπρωτό στο «Ανθή Καραγιάννη», το οποίο είχε οριστεί μετά από αναβολή για την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021. Αιτία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού Covid-19 τα οποία εντοπίστηκαν στην ομάδα της Θεσπρωτίας.

Σύντομα θα οριστεί το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι, ενώ η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Καβάλα είναι η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στις 17:00 με τον Απόλλωνα Πόντου.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα της Τετάρτης 12 Μαΐου 2021 για το πρωτάθλημα της Football Leagueνίκες, στις νίκες επέστρεψε η Βέροια, η οποία επιβλήθηκε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο του Βατανιακού, ενώ ο Πιερικός νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό, δίνοντας ακόμη περισσότερο αέρα στο «Καραβάκι» στην πορεία για την άνοδο.