Οι 7 πρώτοι υποψήφιοι στο πλευρό του Γιώργου Πριονίδη

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΚ έκανε γνωστούς τους πρώτους παράγοντες που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του, στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης

Τους πρώτους 7 υποψηφίους που θα βρίσκονται στο πλευρό του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της ΕΠΣ Καβάλας, ανακοίνωσε την Κυριακή (16/5) ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Πριονίδης.

Πρόκειται για παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου που για πρώτη φορά φέτος θα διεκδικήσουν μια θέση στη Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης.

Αναλυτικά οι πρώτοι 7 υποψήφιοι με τον ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πριονίδη είναι οι εξής:

  1. Μηλιάδης Ιωάννης (Πρόεδρος ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα)
  2. Αμπατζής Δημήτρης (Πρόεδρος ΠΑΟΚ Καβάλας)
  3. Πετσινάκης Σταύρος (Γραμματέας Θεαγένη Θάσου)
  4. Αποστολακάκης Αναστάσιος (Αντιπρόεδρος Ασπίδας Πολυστύλου)
  5. Ζερτελίδης Ανδρέας (Εκπρόσωπος ΠΑΟΚ Mundialito)
  6. Σαλπιγκτής Σάββας (Εκπρόσωπος Ηρακλή Καβάλας)
  7. Τζίκας Νεκτάριος (Εκπρόσωπος Μέγα Αλέξανδρου Φιλίππων)

Γιώργος Πριονίδης: «Στόχος μας μια δυνατή και νεανική ομάδα»

Στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων ο Γιώργος Πριονίδης, δίνοντας τον τόνο της νέας προσπάθειας που ξεκινά, τόνισε σχετικά: «Μαζί μ’ αυτούς τους υποψήφιους, αλλά και άλλους που θα ακολουθήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που στόχο θα έχει να συνεχίσει το έργο του απερχόμενου προέδρου Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Παράλληλα μ’ αυτά τα νέα παιδιά, που έχουν όρεξη και διάθεση για προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να δώσουμε μια νότα ανανέωσης για το καλύτερο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».