Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» Καβάλας: Άρχισαν οι προπονήσεις του νεοσύστατου τμήματος τοξοβολίας

Η έναρξη της λειτουργίας του έγινε τιμής ένεκεν από την Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου, και από το ανακαινισμένο Δημοτικό στάδιο της πόλης

Αρχισαν και επίσημα την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 οι προπονήσεις του νεοσύστατου τμήματος τοξοβολίας του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός» Καβάλας, και πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα, ότι αυτή η αρχή έγινε τιμής ένεκεν από την Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου, και πιο συγκεκριμένα από το δημοτικό στάδιο της πόλης που είναι ένα στολίδι της ευρύτερης περιοχής μας για τον αθλητισμό.

Την πρώτη προπόνηση των αθλητών της τοξοβολίας του συλλόγου, τίμησε δια της παρουσίας του ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου, ο Χρήστος Μποσμπότης που τον οποίο οι παράγοντες του συλλόγου ευχαριστούν ιδιαιτέρως, για το προσωπικό του ενδιαφέρον, και την έμπρακτη υποστήριξη του.

Το αγώνισμα της τοξοβολίας είναι Ολυμπιακό άθλημα, και βασικό στο πρόγραμμα των αρχαίων και νεώτερων Ολυμπιακών αγώνων. Είναι ένα αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ελλάδα, που μπορούν να εξασκηθούν σε αυτό πολύ εύκολα όλοι, μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, χωρίς να απαιτεί σωματότυπο και φυσική κατάσταση.

Για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να ασχοληθούν με την τοξοβολία, και ζητούν πληροφορίες ή να εγγραφούν στον σύλλογό, μπορούν να καλέσουν στα εξής κινητά τηλέφωνα.
Έφορος: Πέτρος Στάθης: 6933 438 122
Πρόεδρος: Αθανάσιος Χάσπαρης: 6948 941 762.