Ο ΕΟΣ Καβάλας αποχαιρετά τον δάσκαλο Αλέξανδρο Τσιλογεώργη

Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και μια εμβληματική φυσιογνωμία στο χώρο της ορειβασίας σε Πανελλήνιο επίπεδο

Με μια συγκινητική ανακοίνωση ο ΕΟΣ Καβάλας αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Τσιλογεώργη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (6/6/21). Ο εκλιπών ήταν ο ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και δάσκαλος όλων των ορειβατών του, ενώ όπως τονίζεται ήταν μια εμβληματική φυσιογνωμία σε Πανελλήνιο επίπεδο, έχοντας συμμετάσχει με πολλές και δύσκολες αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με κορυφαία τη συμμετοχή του στην πρώτη Ελληνική αποστολή στα Ιμαλάια.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το σύλλογο μας καθότι έφυγε από κοντά μας ο Αλέξανδρος Τσιλογεώργης.

Ο Αλέκος, υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του συλλόγου, μα πάνω από όλα ήταν ο πρώτος δάσκαλος όλων των ορειβατών του συλλόγου και όχι μόνο. Πρωτοπόρος, δυναμικός, πρώτος στη παρέα, ο Αλέκος ήταν μια εμβληματική φιγούρα στην ορειβασία πανελλήνια. Θα βρίσκεται πάντα μαζί μας, στις αναβάσεις, στα σκαρφαλώματα και στη παρέα το βράδυ στο καταφύγιο.
Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι δάσκαλε».