ΑΟ Καβάλα 1965: «Ντόπες» από οπαδούς στην προπόνηση πριν το ματς με τη Βέροια

Πρόσκληση από την ΠΑΕ στα παιδιά της Ακαδημίας και στους γονείς τους να παρακολουθήσουν όλοι μαζί «σαν ποδοσφαιρική οικογένεια» τον αγώνα σε καφέ της πόλης

Με καπνογόνα και συνθήματα οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» και «ντόπαραν» τους παίκτες της Καβάλας κατά την προπόνησή τους, ζητώντας να φέρουν το «διπλό» από τη Βέροια το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, ώστε η ομάδα να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Βόρειο Όμιλο της Football League, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, με πολλές ιδιαιτερότητες και… πρεστίζ.

Πρόσκληση στα παιδιά των Ακαδημιών και στους γονείς τους να δουν όλοι μαζί τον αγώνα

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 προσκαλεί τα παιδιά της Ακαδημίας της ομάδας και όσους γονείς το επιθυμούν να παρακολουθήσουν, «σαν ποδοσφαιρική οικογένεια», τηλεοπτικά στο καφέ Friends (στον ΝΟΚ), τον αγώνα του ΑΟΚ με τη Βέροια το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στις 20:00 (τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3).

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη συνάντηση πρέπει να το δηλώσουν στην ΠΑΕ, ενώ παρακαλούνται τα παιδιά να φοράνε τα ρούχα αποστολής του ΑΟΚ.

Η συνάντηση θα είναι στο καφέ στις 19:45, ενώ για περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6972 103630.

*Φωτογραφία: Γαλάζιοι Αργοναύτες