Οι προπονητές δίνουν τα εύσημα στον ΑΟΚ και στις Καβαλιώτικες ομάδες της Γ’ Εθνικής

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας μετά την εξασφάλιση της ανόδου από το «καραβάκι» και την επιτυχημένη πορεία των εκπροσώπων του Νομού στη Γ’ Εθνική

Τα εύσημα στις διοικήσεις του ΑΟΚ για την εξασφάλιση της ανόδου στη Super League 2 αλλά και στις Καβαλιώτικες ομάδες που είχαν μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δίνει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει και τα ονόματα των 3 προπονητών που ανήκουν στο σύνδεσμο και βρίσκονται στο προπονητικό επιτελείο του, δηλαδή των Γιώργου Αγγελίδη, Νίκου Σουμουλίδη και Κυριάκου Φουρκαλά.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Καβάλας συγχαίρει την Διοίκηση και το Προπονητικού team του ΑΟ Καβάλας για την άνοδο στη Superleague 2.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σύνδεσμό μας αφού στο προπονητικό team της ομάδας του ΑΟΚ ανήκουν τρεις προπονητές μέλη του Συνδέσμου μας, ο Γιώργοςς Αγγελίδης Γεώργιος, Νίκος Σουμουλίδης  και ο Κυριάκος Φουρκαλάς.

Συγχαίρουμε επίσης, τις Διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων του Νομού μας που συμμετείχαν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, Αετού Ορφανού, Μέγα Αλέξανδρου Οφρυνίου και Νέστου Χρυσούπολης για την πετυχημένη χρονιά και την επίτευξη των στόχων τους».