«Συμπαίκτης» του ΓΣΕ ο Γιάννης Σαρρής!

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Στο Κουτούκι του Σαρρή» στη Νέα Ηρακλείτσα παρέθεσε γεύμα στην ομάδα μπάσκετ της Ελευθερούπολης, ως δείγμα συμπαράστασης στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ

Τη συμπαράσταση του στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος ο ΓΣΕ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνική κατηγορίας στο μπάσκετ, δείχνει εμπράκτως ο Γιάννης Σαρρής. Ο ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Στο κουτούκι του Σαρρής» που το καλοκαίρι λειτουργεί στη Ν. Ηρακλείτσα, παρέθεσε γεύμα στους συντελεστές της ομάδας που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή διοργάνωση.
Από τη μεριά της η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης ευχαρίστησε με ανακοίνωση της τον επιχειρηματία για την πρωτοβουλία, χαρακτηρίζοντας τον ως… συμπαίκτη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ του ΓΣΕ ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Ν. Ηρακλείτσα “Στο κουτούκι του Σαρρή” Γιάννη Σαρρή για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδας μας, το βράδυ της Δευτέρας.
Ο Γιάννης είναι συμπαίκτης μας στη μεγάλη φετινή προσπάθεια.
Πάμε γερά και με Γιάννη Σαρρή».

Ο καθένας από μια σοβαρή απώλεια

Στα αγωνιστικά, το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος, κόντρα στο Παγκράτι στο κλειστό της Ελευθερούπολης. Η ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά το άτυχο αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την είσοδο της στα πλέι – οφς της διοργάνωσης. Ο προπονητής δεν υπολογίζει στον Γιάννη Σταμπουλή, που θα χάσει λόγω τραυματισμού στο γόνατο το υπόλοιπο της χρονιάς.
Απ’ την άλλη μεριά όμως και το Παγκράτι θα παρουσιαστεί με μια σημαντική απουσία, αφού επίσης θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς ο πρώτος σκόρερ της (13.7 μ.ο.), δεύτερος ριμπάουντερ της (6 μ.ο.) και καλύτερος παίκτης της στο σύστημα αξιολόγησης (11.2 μ.ο.) Μάριος Δόξας που τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό πόδι στον αγώνα με τον Αμύντα.
Όπως και οι άλλες εντός έδρας αναμετρήσεις του ΓΣΕ και αυτή της Τετάρτης (16/6) θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά από το κανάλι του συλλόγου στο Youtube. Το link της μετάδοσης είναι: https://www.youtube.com/watch?v=g-MCwXLhvFI.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του πρωταθλήματος καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
Πανερυθραϊκός – Ολυμπιακός
Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας
ΓΣ Ελευθερούπολης – Παγκράτι
Αμύντας – Καρδίτσα

Η Βαθμολογία (σε 19 αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 31 (14-3)
  2. Απόλλων Πατρών 31 (14-3)
  3. Μαρούσι 28 (11-6)
  4. ΓΣ Ελευθερούπολης 28 (11-6)
  5. Καρδίτσα 27 (10-7)
  6. Πανερυθραϊκός 27 (10-7)
  7. Παγκράτι 27 (10-7)
  8. Αμύντας 26 (9-8)