ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και μια δέσμευση

Ανακοίνωση της διοίκησης προς όλους τους φίλους της ομάδας με ευχαριστίες για τη στήριξη και με υπόσχεση για μια μεγάλη γιορτή μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Football League-Χωρίς κόσμο η φιέστα της ανόδου

Mε την ευκαιρία της μαθηματικής εξασφάλισης της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ ευχαριστεί με ανακοίνωση τους όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια της και ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος στις δύο αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους της. Επίσης ξεκαθαρίζει ότι λόγω των υγειονομικών μέτρων δεν θα μπορέσει να χαρεί την άνοδο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεσμεύεται ότι μετά το τέλος της περιόδου να γιορτάσει μαζί τους για την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965.

«Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την τεράστια χαρά της ανόδου»

«H ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και όλος ο ποδοσφαιρικούς οργανισμός της, αισθάνεται την ανάγκη, δημόσια για άλλη μία φορά να ευχαριστήσει όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους επώνυμους και ανώνυμους για τις εκφράσεις αγάπης και συγχαρητηρίων μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της ανόδου στην Super League 2, της ομάδας μας, δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Football League.

»Δηλώνουμε ότι με το ίδιο πάθος και με την ίδια προσήλωση θα αγωνιστούμε της εναπομείναντες δύο αγωνιστικές, αφού μέλημα μας είναι με τον τρόπο αυτό να πούμε ένα «Μεγάλο Ευχαριστώ» σε όλους εκείνους οι οποίοι και φέτος ήταν δίπλα μας και μας έδωσαν δύναμη και μεγάλο κουράγιο για να πετύχουμε στον μεγάλο στόχο μας.

»Δυστυχώς όμως σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, όπως αυτό με την ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 στις 5 το απόγευμα, στο «Ανθή Καραγιάννη» το τελευταίο στην έδρα μας για φέτος, δεν μας επιτρέπει λόγω των υγειονομικών μέτρων που λαμβάνονται για την καταπολέμηση της πανδημίας, να ανοίξουμε όλες τις θύρες του σταδίου προκειμένου να φιλοξενήσουμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας. Αντίθετα δικαίωμα εισόδου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα έχουν μόνοι εκείνοι που θα αναφέρονται στις σχετικές λίστες όπως άλλωστε προβλέπεται από τους υγειονομικούς κανόνες. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας.

»Όμως δεσμευόμαστε ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα ανοίξουμε και πάλι τις καρδιές μας, και σε όλους θα δοθεί σύντομα η δυνατότητα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την τεράστια χαρά της ανόδου σε ένα ραντεβού αντάξιο της μεγάλης επιτυχίας μας».