Energean Καβάλα BC: Στο ρόστερ της Εθνικής Παμπαίδων ο Νίκος Παπουτσής

Ο 14χρονος αθλητής επιλέχτηκε για να συμμετέχει στο camp που θα πραγματοποιηθεί στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης

Η παράδοση που θέλει αθλητές από την Καβάλα να βρίσκονται ανελλιπώς στις κλήσεις των Ομοσπονδιακών προπονητών των «μικρών» Εθνικών ομάδων και των κλιμακίων συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο 14χρονος αθλητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Νίκος Παπουτσής επιλέχτηκε για να συμμετέχει στο τελικό ρόστερ της Εθνικής Παμπαίδων για το camp που θα λάβει χώρα στις 23 Ιουνίου στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης, με τους νεαρούς αθλητές (14 και 15 ετών) της Βόρειας Ελλάδος κυρίως να καταλαμβάνουν τον κύριο όγκο της αποστολής.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Όπως είναι φυσικό, στο σύλλογο του είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι απ’ αυτή την εξέλιξη μιας και όπως τονίζει στην ανακοίνωση του, και αυτή η κλήση είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Αναλυτικά σημειώνονται τα εξής:«Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Άλλη μία χρονιά αναγνώρισης της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα της Energean Kavala BC. Ο αθλητής μας Νίκος Παπουτσής (γεν.2007), κλήθηκε να μετέχει στην προπόνηση του κλιμακίου Παμπαίδων Βορρά γεν.2006-2007».

Η Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο δεύτερο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του κλιμακίου παμπαίδων Βορρά με γεννημένους τα έτη 2006 και 2007. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω αθλητές:

Κεραμιτσόπουλος Νίκος (ΚΑΟΔ), Γρηγορίου Νίκος (ΚΑΟΔ), Αλεμδάρ Δόουζ (Λεύκιππος Ξάνθης), Ντωνές Ιωάννης (Ικαροι Σερρών), Κουτσάκης Ευάγγελος (Ηράκλεια Σερρών), Μανασσής Σάββας (Ορφέας Ν Σκοπού), Κουρτίδης Απόστολος (Αρίων Ξάνθης), Παπουτσής Νίκος (ΕΚ Καβάλας), Γκοτζαμανίδης Μάριος (Μαντουλίδης), Επαμεινώνδας Επαμεινώνδας (ΧΑΝΘ), Μπόρσης Κωνσταντίνος (ΑΟ Κεραυνός Λάρισας) Δρυστέλλας Δημήτρης (Φοίβος Λάρισας), Τσαχτσίρας Φίλιππος (ΑΣ Καστοριά), Λιοτόπουλος Ελευθέριος (ΔΕΚΑ) Καρπούζης Σταύρος (ΠΑΟΚ), Δονάκης Ιωάννης (ΠΑΟΚ).

*Οι αθλητές πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό self test 24 ωρών».