Κώστας Ανυφαντάκης: Πετύχαμε 100% τους στόχους που βάλαμε…

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει τυπικά η συμφωνία του προπονητή με την ΠΑΕ ΑΟΚ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους – Ποια είναι η αποτίμηση του Κρητικού τεχνικού για τη χρονιά που τελείωσε

Μόνο η τυπική επικύρωση απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία της συνέχισης της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 με τον Κώστα Ανυφαντάκη! Η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Κρητικό τεχνικό, που θα είναι αυτός που θα οδηγήσει το «καραβάκι» την επόμενη χρονιά στο αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση της συμφωνίας είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες, οπότε και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων αλλά και θέληση για συνέχιση της κοινής τους πορείας. Ο Κώστας Ανυφαντάκης θα παραμείνει στην Καβάλα τις επόμενες 2-3 ημέρες οπότε και αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές της νέας συμφωνίας και να ξεκινήσει η πολύ αναγκαία περίοδος της ξεκούρασης, ύστερα από μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά!

«Άμεσα ξεκούραση γιατί ήμασταν στα… κόκκινα»

Όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο «KavalaPost» η ξεκούραση της ομάδας αρχίζει άμεσα, και δεν θα υπάρξει έστω και μια μικρή μεταγωνιστική περίοδος, γιατί όπως επισημαίνει «εδώ και πολύ καιρό βρισκόμασταν στα… «κόκκινα» και έπρεπε άμεσα να ξεκουραστούμε». Η ξεκούραση αυτή αναμένεται να διαρκέσει ένα μήνα, μιας και σύμφωνα με τον προγραμματισμό η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου.

Αναφερόμενος στη συμφωνία με τη διοίκηση του ΑΟΚ, δήλωσε απλά ότι «ξεκινήσαμε τις συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδες εδώ και λίγο καιρό και βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα κλείσει και τυπικά η συμφωνία μας».

«Πετύχαμε τους στόχους μας, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, εξασφαλίσαμε πρώτοι την άνοδο και δεν είχαμε τραυματισμούς»

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ο Κρητικός προπονητής, αφού επισήμανε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη και απαιτητική περίοδος με αγώνες κάθε Κυριακή και Τετάρτη ανέφερε ότι «πετύχαμε κατά 100% τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της περιόδου στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ παράλληλα παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ήμασταν η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα κορμό ποδοσφαιριστών πάνω σ’ αυτόν μπορούμε να δουλέψουμε στη συνέχεια, ενώ δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι βγάλαμε τη χρονιά χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή μας».