ΑΟ Καβάλα: Τα εύσημα του ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για την άνοδο

Ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ με συγχαρητήρια για την επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας που βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν απ’ εκεί που ανήκει…

Τα θερμά της συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας, εκφράζει με ανακοίνωση της ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στη Football League και την εξασφάλιση της ανόδου. Ο ΑΟ Καβάλα δίνει τα εύσημα στην ΠΑΕ ΑΟΚ για την επιστροφή της μετά από 7 δύσκολα χρόνια στη 2η κατηγορία, τονίζοντας ότι τώρα πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη θέση που ανήκει.

Εύχεται δε η συνέχεια να είναι ανάλογη και τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας τις μεγάλες δυσκολίες που θα υπάρχουν και κάνοντας λόγο και όλους όσους φίλους έχουν φύγει από τη ζωή τονίζοντας ότι θα είναι υπερήφανοι απ’ εκεί ψηλά που βρίσκονται!

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που μετά από 7 δύσκολα χρόνια επιστρέφει στην δεύτερη κατηγορία, ένα βήμα πριν την θέση στην οποία ανήκει. Αξίζουν τα εύσημα για την φετινή προσπάθεια στην διοίκηση της ομάδας, στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό team που με πρωτεργάτη τον Κώστα Ανυφαντάκη πέτυχαν την άνοδο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε ολόψυχα και η συνέχεια από δω και πέρα να είναι ανάλογη, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν λόγω του υψηλότερου ανταγωνισμού, και σύντομα να μπουν οι απαιτούμενες βάσεις για έναν δυνατό ΑΟΚ που θα ατενίζει με σιγουριά, περηφάνια και αισιοδοξία το μέλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι θα καμαρώνουν από εκεί ψηλά που μας βλέπουν όλοι οι φίλοι του ΑΟΚ που έφυγαν από κοντά μας, και δεν τους ξεχνάμε».