ΕΠΣ Καβάλας: Έπεσε η αυλαία της Σχολής Προπονητών UEFA B’

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή που έφερε στην Καβάλα προπονητές απ’ όλη την Ελλάδα και η 1η φάση της ξεκίνησε τον Οκτώβριο στις Σέρρες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 η Σχολή Προπονητών UEFA B, η οποία συνδιοργανώθηκε από την ΕΠΟ, την ΕΠΣ Καβάλας και την ΕΠΣ Σερρών.

Η εν λόγω Σχολή, ξεκίνησε την πρώτη της φάση στην ΕΠΣ Σερρών τον Οκτώβριο του 2020 και αφού πέρασε τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της καραντίνας, κατάφερε να πραγματοποιήσει τη δεύτερη φάση της στην Καβάλα, κλείνοντας με επιτυχία αυτόν τον κύκλο επιμόρφωσης των προπονητών. Στη Σχολή συμμετείχαν προπονητές από όλη την Ελλάδα, θυμίζοντας για λίγο ξανά τις παλιές καλές εποχές προ κορωνοϊού, όπου το ποδόσφαιρο ένωνε και δεν κρατούσε μακριά τους ανθρώπους του. Βέβαια, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή εξάπλωσης της COVID-19.

Τα θεωρητικά μαθήματα και η αξιολόγηση της διαιτησίας, υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή Διαιτησίας της ΕΠΟ, Χρήστου Δαγκλή, πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο “Galaxy”, ενώ τα πρακτικά μαθήματα διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito – Μικρό Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ,  Άγγελος Κυρανούδης, Θωμάς Μεταξάς και Ιωάννης Γκίσης μετέφεραν στους υποψήφιους κάθε δυνατή γνώση και εμπειρία γύρω από την προπονητική και το ποδόσφαιρο.

Μετά τη λήξη της Σχολής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, παραβρέθηκε στο χώρο των πρακτικών μαθημάτων, όπου και χαιρέτισε τους εκπαιδευτές και τους υποψηφίους και τους συνεχάρη για την προσπάθεια και το έργο που επιτελούν. Μάλιστα, προς τιμήν τους παρέθεσε και ένα μικρό γεύμα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών και των συνθηκών της πανδημίας που επικρατούν.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της Σχολής Προπονητών UEFA B και εκφράζει την ικανοποίηση της που οι πρώτες δραστηριότητες της μετά από μία παύση έξι μηνών λόγω καραντίνας, βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση και στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία. Το ποδόσφαιρο είναι ξανά εδώ.