«Βόμβα» στον Αετό Οφρυνίου. Αποχωρεί από την προεδρία ο Νίκος Λαμπίδης

Μετά από 23 χρόνια στο «τιμόνι», ο σπουδαίος παράγοντας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το σύλλογο, που οδεύει στις τοπικές κατηγορίες της Καβάλας

Ως κεραυνό εν αιθρία «έσκασε» η είδηση της αποχώρησης του Νίκου Λαμπίδη από την ομάδα του Αετού Οφρυνίου. Ο παράγοντας που συνέδεσε το όνομα του με τον σύλλογο εδώ και 23 συναπτά έτη, με μια ανακοίνωση στη σελίδα του Αετού στο fb έκανε γνωστή την απόφαση του να μη συνεχίσει στην ηγεσία του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Στη δήλωση του, τόνισε ότι έδωσε τα πάντα για την ομάδα και ότι δεν μετάνιωσε που ασχολήθηκε μ’ αυτήν όλο αυτόν τον καιρό, κάνοντας το όνομα του συλλόγου γνωστό και εκτός Καβάλας. Επισήμανε δε ότι θα είναι δίπλα στη νέα διοίκηση που θα προκύψει, προκειμένου ο Αετός να μην έχει την τύχη άλλων ομάδων που μεσουράνησαν στις «μικρές» Εθνικές κατηγορίες και τώρα δεν υπάρχουν.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, οι πιθανότητες να συνεχίσει η ομάδα στη Γ’ Εθνική είναι ελάχιστες και το πιο πιθανό σενάριο είναι να δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα της Καβάλας, όπου οι υποχρεώσεις είναι πολύ λιγότερες.

«Εκτός «σαλονιών» ο Αετός Οφρυνίου»

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου: «Τέλος εποχής για έναν άνθρωπο- παράγοντα που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του Αετού Οφρυνίου στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο επί 23 χρόνια πρόεδρος της ομάδας Νίκος Λαμπίδης για προσωπικούς λόγους (κάτω από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση) ενημέρωσε τους συνεργάτες του για αυτήν του την απόφαση να «κρεμάσει τα προεδρικά του παπούτσια»!

Ήταν σίγουρα ο άνθρωπος που ήταν πιλότος σε όλη αυτήν την διαδρομή του Αετού τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και στην καταξίωση του στα τέσσερα χρόνια στην Γ’ Εθνική και έχοντας γράψει στο ημερολόγιο της ομάδας αμέτρητες χαρές και λιγότερες λύπες.

Η απόφαση του αυτή να φύγει από την προεδρία του Αετού σίγουρα φέρνει την ομάδα του Οφρυνίου να φεύγει από τα σαλόνια της Γ’ Εθνικής (εκτός κι αν βρεθεί σύντομα  διάδοχη κατάσταση).

«Έδωσα τα πάντα στην ομάδα μου. Αγαπώ το ποδόσφαιρο αγάπησα αυτό που έκανα κι εγώ και η οικογένεια μου. Δεν μετανιώνω για όσα έκανα για να ακουστεί αυτός ο τόπος και έξω από τα σύνορα της Καβάλας μέσω του Αετού. Όσοι ξέρουν την κατηγορία γνωρίζουν ότι εκτός από το οικονομικό θέλει να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ πάντα «άγρυπνος» και ίσως και αυτό να με κούρασε…

Θέλω να υποσχεθώ ότι θα είμαι παρών σε ότι συνεχιστεί με μια νέα προσπάθεια συμμετοχής στο τοπικό πρωτάθλημα όπου οι υποχρεώσεις είναι πολύ λιγότερες, και πιο πολύ να μην έχει ο Αετός την τύχη που είχαν άλλες ομάδες που έφτασαν ψηλά και τώρα δεν υπάρχουν. Σεβόμενος βέβαια ότι στις εγκαταστάσεις μας τις γηπεδικες αυτή την στιγμή υπάρχουν 80 παιδιά που κανείς μας δεν μπορεί να τα στερήσει το μέλλον τους…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκάστοτε συνεργάτες μου, προπονητές, ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ επώνυμους και ανώνυμους φίλους της ομάδας μας για την προσφορά τους, και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της διοίκησης μας στο τοπικό και στην Γ’ Εθνική ιδιαίτερα στον Γιώργο Ρηνώτα που ότι και να πω είναι λίγο. Στον Μπάμπη και τον Σάκη Ρηνώτα!

Ήμουν, είμαι και θα είμαι Αετός»!!!