Αετός Οφρυνίου: Το φάσμα της διάλυσης έφερε στροφή 180 μοιρών από τον Νίκο Λαμπίδη

Συνεχίζει στην προεδρία του συλλόγου ο επί 23 χρόνια διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, έχοντας πλέον δίπλα του ένα νέο ΔΣ και πολλούς φίλους της ομάδας να τον στηρίζουν στο νέο ξεκίνημα στην ΕΠΣ Καβάλας

Η απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία του συλλόγου, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση αλλά και τον υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική στις τοπικές κατηγορίες της Καβάλας. Ωστόσο η απόφαση του κράτησε μόλις λίγες ημέρες! Ο Νίκος Λαμπίδης μπροστά στο φάσμα της διάλυσης του Αετού Οφρυνίου, μιας και απ’ ότι αποδείχτηκε δεν υπήρχε διάδοχη κατάσταση, αποφάσισε να αναθεωρήσει αφού πλέον θα έχει στο πλάι του νέους παράγοντες που θα απαρτίσουν το ΔΣ της ομάδας, αλλά και πολλούς φίλους που θα σταθούν στο πλευρό του.

Έτσι λοιπόν ο Αετός θα κάνει μια νέα αρχή στην ΕΠΣ Καβάλας, αφού η απόφαση για αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική δεν αλλάζει, και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή αλλά και παικτών που θα στελεχώσουν τη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.

«Μπροστά στη διαφαινόμενη διάλυση…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού Οφρυνίου αναφέρει: «Μπορεί η ομάδα του Οφρυνίου να έκανε τον κύκλο της και το όνομα της γνωστό στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής αποσπώντας ταυτόχρονα μόνο κολακευτικά λόγια κι όχι τυχαία όμως αφού λειτούργησε έτσι που «ανάγκασε» και τους πιο δύσπιστους να «υποκλιθούν» σε αυτό που έκανε ο Νίκος Λαμπιδης και οι συνεργάτες του.

Είναι γνωστό πλέον ότι η ομάδα του Αετού θα συνεχίσει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας. Μπροστά λοιπόν σε μια διαφαινόμενη διάλυση του συλλόγου έγιναν κάποιες συντονισμένες κινήσεις που έφεραν αποτέλεσμα.

Η στελέχωση κάποιων νέων παραγόντων στο ΔΣ είχε σαν αποτέλεσμα ο Νίκος Λαμπιδης να ηγηθεί αυτής της νέας προσπάθειας  και πάλι δείχνοντας ότι από τον ποδοσφαιρικό χάρτη δεν γίνεται να λείπει ο Αετός Οφρυνίου.

Έτσι λοιπόν  το νέο ΔΣ έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Νίκος Λαμπιδης
Αντιπρόεδρος: Νίκος Βενετσάνος
Γενικός Γραμ.: Νεκταριος Μυλωνάς
Ταμίας: Νίκος Μιχαλής
Ειδικός Γραμ.: Γιάννης Ζέρβας
Εφ. Ποδοσφαίρου: Άρης Ρίντα
Μέλη: Γιώργος Καρύπης, Φώτης Καζαντζίδης
Υπευθ. Τύπου και Δημ. Σχεσεων: Σάκης Μητρακας
Το νέο ΔΣ στηρίζουν στην νέα αυτή προσπάθεια οι κάτωθι φίλοι της ομάδας:
Γιώργος Τίτης, Ζώης Καμμάς, Νίκος Ευάγγελου, Ζαχαρίας Συμεωνίδης, Αφοί Χρυσαφούδη, Νίκος Κουρτίδης, Μηνάς Φυλακτός, Δήμος Βήτσιος, Μυρσίνη Χρυσαφούδη, Χρήστος Παρασκευάς και Στράτος Κυριαζής.
Πρώτο μέλημα τώρα η επιλογή προπονητή και μετά βέβαια η επιλογή ποδοσφαιριστών και φυσικά η συνέχιση του έργου στη ακαδημία της ομάδας».