ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Στον αέρα το «καραβάκι», τέλος ο Ανυφαντάκης

Δραματικές εξελίξεις στην ομάδα, που πλήρωσε μεν το παράβολο συμμετοχής της στη Super League 2, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την εγγυητική και την αύξηση μετοχική κεφαλαίου – Απογοητευμένος και εξοργισμένος αποχωρεί ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης

Δραματικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην ομάδα της Καβάλας, χωρίς κανένας να μπορέσει να προβλέψει τι μέλει γενέσθαι απ’ εδώ και πέρα και όλα τα ενδεχόμενα (από την κανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 έως τη… διάλυση) να είναι στο τραπέζι.

Η «καταιγίδα» ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, ημέρα που ήταν η τελευταία της διορίας για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής των ομάδων που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση, ύψους 150 χιλιάδων ευρώ. Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχαν πληροφορίες ότι ο ΑΟΚ δεν είχε καταθέσει το ποσό αυτό κάτι που αυτομάτως την έθετε εκτός πρωταθλήματος, ενώ ήταν ανοιχτό ακόμα και το θέμα της καταβολής του παραβόλου των 7.500 ευρώ για τη δήλωση συμμετοχής στη διοργάνωση.

Η ομάδα εν τέλει δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ωστόσο αποτελεί ακόμα μεγάλο ερωτηματικό αν έχει καταθέσει την εγγυητική επιστολή, ενώ βέβαια υπάρχει μπροστά και το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχει να κάνει με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 350 χιλιάδων ευρώ, για την οποία η διορία λήγει στο τέλος Αυγούστου (μετά την παράταση που δόθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού).

Η δήλωση αποχώρησης του προπονητή

Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή, ήρθε να προστεθεί και η δήλωση αποχώρησης από την ομάδα του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη ο οποίος εμφανίζεται απογοητευμένος αλλά και εξοργισμένος από την κατάσταση έτσι όπως διαμορφώθηκε , για την οποία όπως επισημαίνει προσπάθησε μέχρι τέλος να αποτρέψει. Συγκεκριμένα σε γραπτή του δήλωση τονίζει ότι: «Με απόλυτο σεβασμό στον κόσμο, στους ποδοσφαιριστές και στους συνεργάτες μου, δηλώνων την αποχώρηση μου από την ομάδα, μετά τις παλινωδίες των τελευταίων ωρών που βασανίζουν τον σύλλογο και με τις οποίες διαφωνώ κάθετα, προσπαθώντας μέχρι την τελευταία στιγμή να τις αποτρέψω».