ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Περίεργη και ενοχλητική «σιγή ιχθύος» από τη διοίκηση

Οι 3 μέτοχοι της ομάδας οφείλουν να ξεκαθαρίσουν δημόσια και επίσημα τη θέση τους για το μέλλον της ομάδας, εν μέσω φημών για συζητήσεις περί πώλησης της

Την ώρα που η αγωνία των φίλων του ΑΟΚ, σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας έχει φτάσει στο κατακόρυφο, μιας και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι απ’ εδώ και πέρα, η διοίκηση της ΠΑΕ «λάμπει» δια της… απουσίας της σε ότι έχει να κάνει με την πληροφόρηση αναφορικά με τις προθέσεις και τις επιδιώξεις της.

Τόσος θόρυβος έγινε στην Καβάλα, αλλά και Πανελλήνια, από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σχετικά με το μέλλον της ομάδας, όμως οι τρεις μέτοχοι της ΠΑΕ (Δεληκάρης, Αντωνίου, Κατσαμακίδης) δεν έχουν εκφράσει επίσημα τις απόψεις τους για την επόμενη ημέρα της ομάδας! Μόνο διαρροές, για έντονη δυσαρέσκεια σχετικά με την ισχνή συμμετοχή του κόσμου στη διαδικασία της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, υπάρχουν και τίποτα άλλο εκτός από φήμες και σενάρια! Κάποιες απ’ αυτές τις φήμες αναφέρουν ότι ίσως τη Δευτέρα ή την Τρίτη, υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Η κατάσταση αυτή είναι περίεργη, μιας και εγείρονται μια σειρά ερωτηματικά για τις πραγματικές προθέσεις των διοικούντων (που μέχρι πριν από λίγες ημέρες μιλούσαν για πρωταγωνιστική πορεία και στη SL2), αλλά και μεγαλώνει και τον εκνευρισμό όλων όσων ενδιαφέρονται για τον σύλλογο που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις και ξεκάθαρες κουβέντες…

Κώστας Ανυφαντάκης: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη συμμετέχει η ομάδα στη Super League 2»

Μέσα σ’ αυτή την (απρόσμενα) θολή ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα, το ερώτημα για το αν θα αγωνιστεί τελικά στη Super League 2 δεν μπορεί να απαντηθεί, ακόμα κι αν έχει πληρωθεί το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ύψους 7.500 ευρώ. Κι απ’ ότι φαίνεται αν δεν σημειωθεί αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, δύσκολα θα πάρει μέρος στη διοργάνωση. Αυτό άλλωστε διαπίστωσε και ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, που στο τέλος της εβδομάδας με μια λιτή ανακοίνωση του ανακοίνωση την αποχώρηση του από την Καβάλα, κατηγορώντας τη διοίκηση για παλινωδίες. Μάλιστα σε άλλες δηλώσεις του στο Metropolis 95.5, επισήμανε ότι κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μη συμμετέχει η ομάδα στη Super League 2. «Είχαμε συμφωνήσει να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πράξη. Υπάρχουν δύο ημέρες τώρα μία συζήτηση για το αν θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα και για αυτούς τους χειρισμούς εγώ βγαίνω μπροστά και λέω ότι δεν μπορώ να είμαι στην ομάδα, γιατί δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται και είναι χωρίς λόγο. Η ομάδα πρέπει να κατέβει και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα».

Έρχεται πρόταση για την ΠΑΕ από τη Γερμανία;

Εν μέσω του κλίματος αβεβαιότητας για το μέλλον του ΑΟΚ, κυκλοφορούν πληροφορίες και υπάρχουν και δημοσιεύματα για επενδυτικό ενδιαφέρον για την ομάδα. Συγκεκριμένα δημοσίευμα της Sportday κάνει λόγο για ένα fund από τη Γερμανία, που εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Σίτσα, που ήταν προπονητής πριν από λίγα χρόνια στον Αετό Οφρυνίου. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο soccerpractor επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει μαζί με τον μάνατζερ ποδοσφαιριστών Νίκο Ζαβό. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «πράγματι, το θέμα είναι ανοιχτό και νομίζω ότι ίσως ξεκαθαρίσει ως την Τρίτη. Θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο» και συνέχισε λέγοντας ότι «στην κίνηση μετέχει και ο Θεσσαλονικιός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, Νίκος Ζαβός, που διαμένει στην Κολωνία. Θα έχουμε ενεργό ρόλο και οι δυο μας, αναλαμβάνοντας καίρια πόστα, σε περίπτωση που εμπλακούμε. Ακόμα δεν ξεκαθάρισε ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος προπονητής και ποιος τεχνικός διευθυντής».

Το δημοσίευμα της Sportday αναφέρει επίσης ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει πολύ και τονίζει την ατελέσφορη προσπάθεια που έκανε η ίδια ομάδα να εμπλακεί πριν από λίγες ημέρες με τα διοικητικά της Δόξας Δράμας.