Πάνθηρες Καβάλας: Νέα μέλη της οικογένειας οι Φραγκάκη και Παναγιωτίδου από τον Αστέρα

O σύλλογος καλωσορίζει τις δύο νεάνιδες αθλήτριες και παράλληλα ευχαριστεί τους γονείς τους και τη διοίκηση του Αστέρα για την άψογη συνεργασία

Δύο νέα μέλη προστέθηκαν στην οικογένεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των Πανθήρων. Πρόκειται για τις Εβίτα Φραγκάκη και Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Καβάλας. Η διοίκηση των Πανθήρων με ανακοίνωση της ευχαριστεί τόσο τους γονείς των κοριτσιών, που ανήκουν στην κατηγορία των νεανίδων, όσο και τον Αστέρα για την διάθεση και το πνεύμα συνεργασίας στην υλοποίηση των δυο μεταγραφών.

«Καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας, τις νεάνιδες αθλήτριες, Εβίτα Φραγκάκη και Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου. Τους ευχόμαστε υγεία πρόοδο και κάθε επιτυχία στον αθλητισμό, στο σχολείο και την ζωή τους.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των δυο αθλητριών για την εμπιστοσύνη τους και την διοίκηση του Αστέρα Καβάλας για την διάθεση και το πνεύμα συνεργασίας στην υλοποίηση των δυο μεταγραφών.

Συνεργασία την οποία εμείς υποστηρίζουμε και πρέπει να υπάρχει μόνιμα, πολύπλευρα και αμφίδρομα ανάμεσα στα τοπικά σωματεία, με στόχους την δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων, την εξέλιξη, βελτίωση και επιβράβευση αθλητριών και αθλητών μας, το γενικότερο καλό του τοπικού μπάσκετ».