ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Ο Χάρης Παλτόγλου επίσημος προπονητής της Εθνικής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Εσθονία

Ο δάσκαλος της σχολής ευχαριστεί την Ομοσπονδία για την τιμητική πρόταση που του έκανε, την οποία θεωρεί ορόσημο στην προπονητική του καριέρα

Ιδιαίτερα τιμητική διάκριση αποτελεί η επιλογή από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό του προπονητή του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Παλτόγλου Χάρης 6 DAN, ως προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών) στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας στις 22 -25/ 8 /2021.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Υπάρχουν στιγμές ορόσημα στην ζωή του κάθε προπονητή και για μένα σίγουρα τέτοια αποτελεί η τιμητική πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό να με συμπεριλάβει ως προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών) στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας στις 22 -25/ 8 /2021.

Δηλώνω παρόν και υπόσχομαι να στηρίξω τους αθλητές με όλες μου τις δυνάμεις και στόχο την κορυφή.

Εύχομαι σε όλο το προπονητικό team και προπάντων στους αθλητές μας καλή επιτυχία. Είθε να σηκώσουμε την Ελληνική σημαία ψηλά και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος στο μακρινό Ταλίν.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο για την τιμητική της πρόταση και εύχομαι να σταθώ αντάξιος της επιλογής της αυτής».