Δίδυμο Ερμείδη στον ΓΣ Ελευθερούπολης

Ο 21χρονος Δημήτρης που  αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στο Λαύριο θα συναντήσει τον αδελφό του Παναγιώτη που ανανέωση της συνεργασία του με την ομάδα

Δίδυμο Ερμείδη θα έχουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας στον Γυμναστικό Σύλλογο της Ελευθερούπολης. Το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου πρόσθεσε στο ρόστερ του ένα νεαρό παιδί, που έχει παρατάσεις και συμμετοχές από την Α1 Εθνικής με τη φανέλα του Λαυρίου, τον Δημήτρη Ερμείδη, ο οποίος θα συναντήσει στην Ελευθερούπολη τον αδελφό του Παναγιώτη που βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα και ήδη ανανέωσε τη συνεργασία του.

Συμπαίκτης με τον αδελφό του

Η ανακοίνωση για την πρόσθεση του νέου μέλους στην οικογένεια του ΓΣΕ αναφέρει: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Ερμείδη ο οποίος έρχεται στην Ελευθερούπολη για να συναντήσει τον αδελφό του Παναγιώτη. Ο 21χρονος Δημήτρης με ύψος 1,89, αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στο Λαύριο (Α1). Την περίοδο 2017-2018 ανήκε στον Προμηθέα Πατρών (Α1). Ξεκίνησε στην Ξάνθη  με την Ασπίδα και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αρίωνα. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΓΣΕ. Καλή επιτυχία, πάμε γερά».

Και φέτος κάτοικος Ελευθερούπολης

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της απόκτησης  του Δημήτρη Ερμείδη, ο αδελφός του Παναγιώτης συμφωνούσε με τη διοίκηση του συλλόγου να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Η ανακοίνωση της συμφωνίας αναφέρει σχετικά: «Ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Ερμείδη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Παναγιώτης μένει «κάτοικος» Ελευθερούπολης, έτοιμος για νέες προκλήσεις. Καλή επιτυχία, πάμε γερά».