ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Καν’ το όπως ο Γιώργος Καλαντζής…

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης προς τον πρώην Υπουργό για την άμεση και έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα και κάλεσμα προς άλλους θεσμικούς φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής να μιμηθούν το παράδειγμα του

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Γιώργο Καλαντζή εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα. Ο πρώην βουλευτής, υπουργός και αντιπρόεδρο της Βουλής ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για έμπρακτη οικονομική στήριξη του συλλόγου και σύμφωνα με την ανακοίνωση απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο κοντά είναι στην ομάδα και πόσο πολύ την στηρίζει.

Μάλιστα καλεί και άλλους θεσμικούς φορείς της περιοχής καθώς και επιχειρηματίες να μιμηθούν το παράδειγμα του να «αγκαλιάσουν» και να στηρίξουν τώρα, όλοι μαζί το «καραβάκι», δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ.

«Ο ΑΟΚ και εμείς που τον «υπηρετούμε», «χορτάσαμε» από παχιά λόγια και μεγάλες υποσχέσεις»

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τον πρώην Υπουργό κ. Γιώργο Καλαντζή ο οποίος στην δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα μας, έστρεψε με την απαιτούμενη σοβαρότητα και την ανάλογη ευαισθησία του, το βλέμμα του σ’ αυτήν και έδειξε την αγάπη του έμπρακτα για τον ΑΟΚ κάτι το οποίο επανειλημμένως έπραξε και κατά το παρελθόν.

Με την πολύτιμη οικονομική του στήριξη και την άμεση διάθεση που έδειξε χωρίς δεύτερη κουβέντα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας, ο πρώην Υπουργός κ. Γιώργος Καλαντζής απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο κοντά είναι στον ΑΟΚ, πόσο πολύ τον στηρίζει και κυρίως ότι στα δύσκολα είναι και πάλι στο πλάι του. Άλλωστε στην παρούσα πολύ δύσκολη χρονική περίοδο, ο ΑΟΚ και εμείς που τον «υπηρετούμε», «χορτάσαμε» από παχιά λόγια και μεγάλες υποσχέσεις. Καλούμε για άλλη μία φορά όλους τους θεσμικούς φορείς, επιχειρηματίες, επώνυμους και ανώνυμους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να μιμηθούν το παράδειγμα του πρώην Υπουργού κ. Γιώργου Καλαντζή, να «αγκαλιάσουν» και να στηρίξουν τώρα, όλοι μαζί την ομάδα μας, δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό.

Γιατί αν αγαπάς τον ΑΟΚ πραγματικά, απέδειξε το».