Και επίσημα στη Βέροια ο Βασίλης Γαβριηλίδης

Ο 29χρονος πρώην μέσος του ΑΟΚ υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από τους «κυανέρυθρους»

Στη «Βασίλισσα του Βορρά» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός μετά από 3 χρόνια παρουσίας στον ΑΟΚ, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα της δυνατότητες του. Το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Γαβριηλίδη ήταν έντονο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δε θα συνεχίσει στην Καβάλα.

Η ανακοίνωση της Βέροιας, που έχει κάποιες λάθος αναφορές σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον μέσο Βασίλη Γαβριηλίδη. Ο ποδοσφαιριστής και οι παράγοντες της ΠΑΕ συζήτησαν τους όρους της πρότασης που κατατέθηκε και κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Βασίλης Γαβριηλίδης γεννήθηκε στην Ζάκυνθο στις 20 Οκτωβρίου του 1992. Έχει ύψος 1,86, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε την φανέλα της Καβάλας.

Ο νέος μέσος της Βέροιας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζάκυνθο. Άλλο σταθμοί της καριέρας του, εκτός της Καβάλας, ήταν ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ο Πανθρακικός, ο Πανσερραϊκός και ο Παναιγιάλειος».