320 σκακιστές από 20 χώρες στο 30ό Open Διεθνές τουρνουά της Καβάλας

Συνέντευξη τύπου για το μεγάλο αυτό σκακιστικό γεγονός στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίας για τη διεξαγωγή του μεγάλου διεθνούς τουρνουά σκάκι που διοργανώνει για 30η φορά ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας. Το 30ο Open Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, σε δύο σημεία της πόλης, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Στο γνωστό μέρος, δηλαδή στο φουαγιέ του Διοικητηρίου Καβάλας καθώς και στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» αλλά και στον ισόγειο χώρο της «Μεγάλης Λέσχης» στην οδό Κύπρου. Κι αυτό λόγω της μεγάλης συμμετοχής των σκακιστών απ’ όλο τον κόσμο και της διεξαγωγής των αγώνων με τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Για το μεγάλο αυτό γεγονός, που είναι το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μεγάλη Λέσχη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, ώρα 12.00 στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης θα δοθεί συνέντευξη τύπου για το 30ο Όπεν Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Καβάλα από 1 έως 8 Αυγούστου με τη συμμετοχή 320 σκακιστών από 20 χώρες.

Το Τουρνουά διοργανώνεται από το Σκακιστικό Όμιλο με συνδιοργανωτές τον Δήμο Καβάλας την ΠΕ Καβάλας και το Επιμελητήριο».