ΓΣ Ελευθερούπολης: Δυναμώνει στους ψηλούς με τον Βασίλη Πάτρα

Ο ύψους 2.02 26χρονος power –forward αποτελεί τη νέα μεταγραφική κίνηση της ομάδας εν όψει του νέου πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Ερμείδη που θα είναι πλέον δίδυμο με τον αδελφό του Παναγιώτη στην Ελευθερούπολη καθώς και την ανανέωση για ακόμα μια χρονιά του Γιάννη Σταμπουλή (που αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο τέλος της προηγούμενης περιόδου) ο ΓΣΕ έκανε γνωστή ακόμα μια σημαντική μεταγραφή.

Απέκτησε τον ύψους 2.02 power –forward Βασίλη Πάτρα, που είναι γνωστός στους φιλάθλους της περιοχής από το πέρασμα του από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την περασμένη χρονιά. Ο 26χρονος αθλητής που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της μεταγραφή του αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 26χρονου με ύψος 2,02 Βασίλη Πάτρα. Ο Βασίλης πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα της ΕΚ Καβάλας. Πριν είχε αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου είχε πανηγυρίσει 3 ανόδους. Κατάγεται από τα Τρίκαλα εκεί όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.Βασίλη καλώς ήρθες στην Ελευθερούπολη.

Καλή επιτυχία, πάμε γερά».