ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: «Ναυάγιο» στην πώληση με βαριές κατηγορίες Χαντιτάτζι προς τη διοίκηση

Με μήνυμα που έστειλε ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας στους Καβαλιώτες διαδικτυακούς φίλους του στο instagram εξηγεί τους λόγους που δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεση της πώλησης της ΠΑΕ

Ε να ιδιαίτερο τρόπο διάλεξε ο Άλεξ Χαντιτάτζι για να πληροφορήσει τους φίλους της ομάδας της Καβάλας για τις εξελίξεις αναφορικά με το ενδιαφέρον του να αποκτήσει την ΠΑΕ. Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας με μήνυμα που απέστειλε στους Καβαλιώτες φίλους του στο instagram, τους πληροφορεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσει την ομάδα, τονίζοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις του να κάνει τους τωρινούς ιδιοκτήτες τους, με τους οποίους μίλησε το πρωί της Πέμπτης (29/7) πλουσιότερος με τα χρήματα που θα έβαζε, αφού όπως επισημαίνει αυτά θα πήγαιναν σ’ εκείνους και όχι στο σύλλογο.

Παράλληλα αναφέρει ότι η στάση τους και η τιμή που ζητούν για την πώληση του ΑΟΚ δεν έχει αλλάξει εδώ και δύο χρόνια, όταν δηλαδή βρέθηκαν στην Καβάλα και συζήτησαν την πιθανότητα πώλησης της ΠΑΕ.

Ακολουθεί το μήνυμα του Άλεξ Χαντιτάτζι στους Καβαλιώτες διαδικτυακούς φίλους του στο instagram.

«Δυστυχώς όμως οι τωρινοί ιδιοκτήτες της ομάδας θέλουν αυτά τα χρήματα μόνο για τον εαυτό τους»

«Σήμερα μίλησα με τους τωρινού ιδιοκτήτες της ομάδας. Τους είπα ότι με ενδιαφέρει πολύ να πάρω τον έλεγχο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας και να σιγουρευτεί το γεγονός ότι αυτή θα συνεχίσει να υπάρχει. Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό χρημάτων (πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια) να πληρωθεί η συμμετοχή στη Λίγκα, να προσληφθεί ένας μεγάλος προπονητής και να δημιουργηθεί ένα ρόστερ για το πρωτάθλημα.

Ο βασικός σκοπός μου είναι να βοηθήσω να χτιστεί μια τέτοια ομάδα μαζί με όλους. Μια ομάδα που θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο φέτος και θα προβιβαστεί τη νέα χρονιά στη Super League 1. Στην ομάδα χρειάζεται επίσης να γίνει σημαντική δουλειά στην ποδοσφαιρική ακαδημία, στις επιδιορθώσεις του σταδίου, στην υποστήριξης στον τομέα του marketing και στη δημιουργία μιας ισχυρής σχέσης με την πόλη της Καβάλας.

Δυστυχώς όμως οι τωρινοί ιδιοκτήτες της ομάδας θέλουν αυτά τα χρήματα μόνο για τον εαυτό τους. Έτσι ακόμα κι αν έβαζα λεφτά στην ομάδα θα πήγαιναν σ’ αυτούς και όχι στην ομάδα, στους παίκτες, στον προπονητή και σε άλλες ανάγκες της. Τα λεφτά αυτά δεν θα χρησιμοποιούνταν για να γίνει η ομάδα καλύτερη, αλλά για να κάνει τους ιδιοκτήτες της πλουσιότερους. Αυτό έγινε ξεκάθαρο σ’ εμένα σήμερα το πρωί όταν συνομίλησα μαζί τους.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα της Καβάλας και όλους στην Καβάλα. Δε θέλω να βοηθήσω τους πλούσιους ιδιοκτήτες της. Η στάση τους αλλά και η τιμή που ζήτησαν (σ. σ. για την πώληση της ομάδας) δεν έχει αλλάξει εδώ και 2 χρόνια. Αυτό είναι δυσάρεστο και απογοητευτικό. Ανυπομονούσα γι’ αυτή την πρόκληση και την ευκαιρία».