Αυτή είναι η επίσημη απάντηση του Άλεξ Χαντιτάτζι στην πρόταση των μετόχων του ΑΟΚ

Διαβάστε την απαντητική επιστολή που απέστειλε ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας προς τους 3 μετόχους της ΠΑΕ – Ποιους όρους συμφωνεί να εκπληρώσει – Ποιες προϋποθέσεις θέτει – Τι ζητάει για να βάλει στην ομάδα 1 εκατομμύριο ευρώ

Αμεση ήταν η απάντηση του Άλεξ Χαντιτάτζι στην ανακοίνωση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΟΚ με την οποία έκαναν γνωστό ότι παραχωρούν δωρεάν τις μετοχές τους αρκεί ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας να εκπληρώσει τους 3 όρους που είχαν θέσει.

Ο κ. Χατζιτάτζι με επιστολή που τους απέστειλε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα γι’ αυτόν να εκπληρώσει άμεσα τους 2 από αυτούς που έχουν να κάνουν με την κάλυψη της εγγυητικής επιστολής ύψους 150 χιλ. ευρώ και την υπολειπόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 100 χιλ. ευρώ, ωστόσο ζήτησε να υπάρξει μια μικρή παράταση στην προθεσμία που λήγει τη Δευτέρα για να πάνε τα χρήματα στο λογαριασμό του εκπροσώπου του στην Καβάλα, Μάκη Κεβρεκάκη.

Σε ότι αφορά τη δέσμευση για το 1 εκατ. ευρώ, ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση αν προηγουμένως δεν υπογραφούν επίσημα συμβόλαια, για τα οποία είναι διατεθειμένος να βρίσκεται στην Καβάλα σε 2-3 ημέρες προκειμένου να τα υπογράψει.

Ακολουθεί η επιστολή που απέστειλε ο κ. Χαντιτάτζι στους μετόχους της ΠΑΕ ΑΟΚ

«Ελπίζω ότι η γρήγορη και σαφής απάντησή μου είναι ισχυρή απόδειξη της σοβαρότητας και της προθυμίας μου για να συμφωνήσουμε»

«Τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται σε γήπεδα ποδοσφαίρου και όχι σε επιστολές, παίζοντας με τις ελπίδες και τα όνειρα των ανθρώπων της πόλης που αγαπούν & μοχθούν για την ομάδα.  Ακολουθεί η απάντηση μου στην γεμάτη πολιτική και όχι ουσία πρόταση σας:

  1. Η εγγυητική επιστολή των 150.000 ευρώ είναι απολύτως αποδεκτή , καθώς απαιτείται για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Μπορώ να έχω αυτά τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του κ. Κεβρεκάκη εντός 48 ωρών.

Όπως καταλαβαίνω, θα πρέπει να προσκομιστεί μέχρι αύριο (Δευτέρα) γιατί διαφορετικά η ομάδα θα υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία.  Θα ήθελα να ζητήσετε από τους αρμόδιους φορείς να δώσουν περισσότερο χρόνο μιας και θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η συμφωνία σας μαζί μου. Ίσως μόνο μια εβδομάδα ακόμα.  Είναι πολύ ατυχές  που σας πήρε μήνες για να το κάνετε αυτό, και να μου στείλετε αυτό το αίτημα την Κυριακή το βράδυ, τελευταία στιγμή και λίγες  ώρες πριν από την λήξη της προθεσμίας χωρίς υπογεγραμμένη γραπτή συμφωνία μεταξύ μας.

Παρακαλώ μην το λάβετε με λάθος τρόπο, αλλά δυσκολεύομαι να σας εμπιστευτώ ότι θα κάνετε οτιδήποτε χωρίς την κατάλληλη υπογεγραμμένη σύμβαση/συμφωνία μεταξύ μας. Θα πρότεινα εσάς και τους εκπροσώπους της πόλης να μιλήσετε στους αρμόδιους φορείς και να ζητήσετε παράταση μιας εβδομάδας. Αν μιλάτε σοβαρά, θα έρθω στην Καβάλα μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες για να υπογράψουμε τα συμβόλαια και να οριστικοποιήσω τη συμφωνία.

  1. Η κατάθεση κεφαλαίου των 100.000 Ευρώ δεν είναι επίσης πρόβλημα και με χαρά θα τα στείλω στον κ. Κεβρεκάκη, ως μέρος της υπογεγραμμένης συμφωνίας μου με εσάς.
  2. Θεωρώ το αίτημα κατάθεσης 1.000.000 ευρώ ως στρατηγικό παιχνίδι χωρίς νόημα από την μεριά σας και με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο σοβαρά εσείς θέλετε να πουλήσετε τις μετοχές σας σε μένα. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα και θα χτίσω μια νικήτρια ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να εμπλέξω την επιρροή και την πολιτική σας σε αυτήν την ομάδα μετά την πώληση των μετοχών. Θέλω ο Α.Ο.Κ., οι άνθρωποι της Καβάλας να έχουν μια νικήτρια/πρωταθλήτρια ομάδα, χωρίς καμία επιρροή σας. Θα ξοδέψω ό, τι είναι απαραίτητο για να κάνω όλους υπερήφανους και να χτίσω μια μεγάλη ομάδα, με κόστος που μπορεί να είναι είτε $1,000,000 ή $10,000,000.  Αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι το πρόβλημα σας.

Ελπίζω ότι η γρήγορη και σαφής απάντησή μου είναι ισχυρή απόδειξη της σοβαρότητας και της προθυμίας μου για να συμφωνήσουμε! Ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένω πολύ για να λάβω απάντηση από εσάς».