Μέτοχοι ΠΑΕ ΑΟΚ προς Χαντιτάτζι: Πουλάμε μόνο αν ικανοποιηθούν οι όροι που θέσαμε

Νέα επιστολή-απάντηση των Σωτήρη Δεληκάρη, Αντώνη Αντωνίου και Αντώνη Κατσαμακίδη προς τον Καναδοϊρανό επιχειρηματία, λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της εγγυητικής επιστολής

Με μια λιτή ανακοίνωση που υποτίθεται ότι ξεκαθαρίζει τη θέση της για το ζήτημα της πώλησης της ΠΑΕ, αλλά στην ουσία δεν αλλάζει το τοπίο, οι 3 μέτοχοι του ΑΟΚ απαντούν στην επιστολή που δέχτηκαν από τον Άλεξ Χαντιτάτζι το βράδυ της Κυριακής 1/8/21.

Στην ανακοίνωση αυτή οι Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης, τονίζουν ότι δεν έχουν αλλάξει τίποτα σχετικά με τις δεσμεύσεις τους και ότι θα παραχωρήσουν δωρεάν τις μετοχές τους αν ικανοποιηθούν οι 3 όροι που έθεσαν στον Καναδοϊρανό επιχειρηματία. Δηλαδή αν καλύψει τα ποσά που χρειάζονται για την εγγυητική επιστολή, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την κατάθεση ενός ποσού 1 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό ατόμου κοινής αποδοχής, τότε θα μπορεί να γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μετόχων του ΑΟΚ αναφέρει: «Μετά τη νέα επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον υποψήφιο επενδυτή κ. Alexander Haditaghi, δηλώνουμε για άλλη μία φορά ρητά και κατηγορηματικά, ότι δεν άλλαξε τίποτε από τις δεσμεύσεις μας. Δηλαδή εφόσον ικανοποιηθούν οι όροι των διαπραγματεύσεων, τότε θα προχωρήσουμε στην μεταβίβαση των μέτοχων  που διαθέτουμε, χωρίς κανένα απολύτως τίμημα, δηλαδή εντελώς δωρεάν».

Λίγες ώρες πριν το τέλος της προθεσμίας

Στην ουσία δηλαδή οι μέτοχοι ξεκαθαρίζουν ότι θα παραχωρήσουν δωρεάν τις μετοχές τους, αφού πρώτα ο κ. Χαντιτάτζι εκπληρώσει τους όρους τους και κυρίως αφού πρώτα καταθέσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, κάτι για το οποίο ο επενδυτής είχε διαφωνήσει λέγοντας ότι θα κάνει αυτή την κατάθεση μετά την υπογραφή των συμβολαίων πώλησης της ΠΑΕ. Όλη αυτή η «κουβέντα» γίνεται στην κυριολεξία λίγες ώρες πριν την προθεσμία για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, που εκπνέει στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (2/8), εκτός κι αν υπάρξει νέα παράταση…