Βόλεϊ Κ-18: Ο ΑΟ Καβάλα στον μεγάλο τελικό!

Σ’ ένα συγκλονιστικό αγώνα η ομάδα του Δημήτρη Μπαλασά κέρδισε στο τάι – μπρέικ στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης τον Αίαντα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Από το 2006, όταν ο Ερμής Δράμας κατέκτησε και το Κύπελλο, έχει να αγωνισθεί ομάδα της Ένωσης Πετοσφαίρισης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, σε Τελικό Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Μέχρι και σήμερα. Γιατί ο ΑΟ Καβάλα ήδη ζει ένα όμορφο όνειρο, ως φιναλίστ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18 (Κορασίδων), αγωνιστικής περιόδου 2020-2021!

Ναι! τα Κορίτσια της Καβάλας «άλωσαν» τον Εύοσμο, νικώντας τον ΑΠΣ Αία με το… «αγαπημένο» τους 3-2 και προκρίθηκαν στον Τελικό!!!

Ναι, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και ναι, χρειάζεται και τύχη. Τίποτα όμως δεν γίνεται, αν δεν υπάρχει πίστη, αν δεν υπάρχει ικανότητα, αν δεν υπάρχει διάθεση και πολύ δουλειά. Όλα αυτά υπήρχαν στην ομάδα της Καβάλας και το αποτέλεσμα ήταν φυσικό επακόλουθο της προσπάθειας των αθλητριών, των προπονητών και όλων των ανθρώπων που πλαισιώνουν την ομάδα.

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ σε όλη του τη διάρκεια, με «γεμάτα» σετ, με τα κορίτσια του Δημήτρη Μπαλασά να προηγούνται δύο φορές στο σκορ 1-0 και 2-1, αλλά τον Αίαντα να απαντά άμεσα. Έτσι η νίκη κρίθηκε στο τάι – μπρέικ, όπου ο ΑΟΚ είχε την εμπειρία, την ψυχραιμία και την ικανότητα να επικρατήσει με το άνετο 15-9 και να πανηγυρίσει την μεγάλη επιτυχία. Αναλυτικά τα σετ ήταν: 26-24, 19-25, 26-24, 20-25, 9-15).

Δήμαρχος Καβάλας: «Τα κορίτσια του ΑΟΚ μας έκαναν υπερήφανους»|

Μετά αυτή την επιτυχία τα συγχαρητήρια έπεφταν βροχή για τα κορίτσια του ΑΟΚ.

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης της Περιφέρειας με ανακοίνωση της αναφέρει: «Συγχαρητήρια! Έμεινε ένα ακόμη παιχνίδι μέχρι την… κούπα!  Είμαστε σίγουροι, ότι τα κορίτσια του Δημήτρη Μπαλασά, θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να μας προσφέρουν πολλές και… Χρυσές συγκινήσεις»!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τονίζοντας ότι:

«Η ομάδα βόλεϊ Κ-18 του ΑΟΚ μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους. Η πρόκριση στο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ-18, είναι μια ακόμη απόδειξη του εξαιρετικού επιπέδου στο οποίο βρίσκονται οι παίκτριες του και της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τους ιθύνοντες της ομάδας στα τμήματα υποδομής. Εύχομαι από καρδιάς να κατακτήσουν την κορυφή. Είμαστε όλοι στο πλευρό τους»!