Άλλαξε σελίδα ο ΑΟΚ! Η ομάδα στα χέρια του Άλεξ Χαντιτάτζι

Οι υπογραφές «έπεσαν» λίγο πριν τις 13.00 στην Καβάλα παρουσία του Καναδοιρανού επιχειρηματία που βρισκόταν από το προηγούμενο βράδυ στην πόλη

Νέα εποχή ανατέλλει στην ομάδα της Καβάλας, μιας και λίγο πριν από τις 13.00 την Παρασκευή 6/8/21 «έπεσαν» οι υπογραφές που σήμαναν την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στους 3 μετόχους του ΑΟΚ και τον Άλεξ Χαντιτάτζι.

Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας βρέθηκε στην Καβάλα αργά το βράδυ της Πέμπτης και τα πρωί της Παρασκευής συναντήθηκε με τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΟΚ. Στην τελευταία αυτή επαφή τους επαναβεβαιώθηκαν οι όροι που είχαν τεθεί στις τελευταίες διαδικτυακές αλλά και έγγραφες συνομιλίες που είχαν οι δύο πλευρές και έτσι πλέον το νέο «αφεντικό» της ομάδας είναι ο κ. Χαντιτάτζι, που με την ερχομό του στην Καβάλα έδειξε πόσο πολύ ήθελε να εμπλακεί μ’ αυτήν.

Η εγγυητική

Αφού λοιπόν λύθηκε από το ζήτημα, το επόμενο μεγάλο «εμπόδιο» είναι η συμμετοχή του συλλόγου στη Super League 2! Στον ΑΟΚ ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή μπορεί να λυθεί ακόμα και με εκπρόθεσμη καταβολή των χρημάτων, μιας και εκτός του γεγονότος ότι δεν αποτελεί ένα από τα λεγόμενα «βαριά» χαρτιά του φακέλου, υπάρχει και ελαστικότητα που είναι μάλιστα και θεσμοθετημένη εκ του νόμου στις ομάδες που αλλάζουν κατηγορία και χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια αλλά και χρόνος προκειμένου να εκπληρώσουν όλα όσα απαιτούνται από το Νόμο. Εννοείται φυσικά ότι τα χρήματα που απαιτούνται τόσο για την εγγυητική όσο και για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα καλυφθούν άμεσα από το νέο ιδιοκτήτη

Τα αγωνιστικά

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που ήταν λογικό τις προηγούμενες εβδομάδες να περάσει σε δεύτερη μοίρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άλεξ Χαντιτάτζι εμφανίζεται έτοιμος να στηρίξει γενναία την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο για να κλείσει προπονητή και να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να στηρίξουν τον στόχο της ομάδας. Πάντως σ’ αυτό το σημείο, στον ΑΟΚ θέλουν να γνωρίζουν άμεσα σε ποια κατηγορία θα συμμετέχουν για να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους.