Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Φέτος «παίζει μπάλα» με SugarBabes.tv! [φωτογραφίες]

Με μια «μεταγραφή αεροδρομίου» η ομάδα του Κοκκινοχώματος «κατεβαίνει» στα γήπεδα με επίσημο χορηγό την εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών και τον ιδιοκτήτη της να θεωρείται ήδη μέλος της ομάδας έχοντας την πρώτη φανέλα με το 69

Με μια «μεταγραφή αεροδρομίου» το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ετοιμάζεται να κατέβει φέτος στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας

Ο λόγος για την εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών SugarBabes.tv η οποία είναι πλέον ο νέος επίσημος χορηγός στις φανέλες του Γ. Σ. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, καθώς ο ιδιοκτήτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής Τεό ήρθε σε επικοινωνία με τη νέα διοίκηση της ομάδας και αποφάσισε να τη στηρίξει έμπρακτα.

Μάλιστα, θεωρείται ήδη μέλος της ομάδας, με την πρώτη φανέλα με το νούμερο 69 να είναι αυτή που θα του δοθεί, ενώ όλη η ομάδα ανυπομονεί να παίξει τα πρώτα φιλικά με τις νέες φανέλες, με τον κόσμο επίσης να περιμένει καλές εμφανίσεις… κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η εν λόγω, δε, συμφωνία θα συνοδεύεται και από ανάλογα events τα οποία θα ετοιμάσει ο νέος της χορηγός, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας, κρουσμάτων και κορονοϊού επιτρέποντος.