ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Νέα εποχή, νέος προπονητής για το «Καραβάκι» [φωτογραφίες]

Το προπονητικό team της Καβάλας το οποίο θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αγωνιστικής αναδιάρθρωσης της ομάδας-Οι δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, η πικρία για όσους πολεμούν την ομάδα και ο δημοτικός σύμβουλος που τον... έστησε

Τον νέο προπονητή του ΑΟ Καβάλα, Σάκη Παπαβασιλείου σύστησε στον κόσμο ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965, Alexander Haditaghi κατά τη συνέντευξη Τύπου η παραχωρήθηκε το πρωί της Τετάρτης 25 Αυγούστου 2021 από την αίθουσα Τύπου του «Ανθή Καραγιάννη».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Παπαβασιλείου τόνισε ότι όλο το πλάνο κινείται γύρω από τη συμμετοχή της ομάδας στη Superleague 2 την οποία θεωρεί βέβαιη με φόντο την επιστροφή της στα σαλόνια της πρώτης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι υπάρχει πολύς δρόμος για το στήσιμο της ομάδας και την επίτευξη των στόχων οι οποίοι έχουν τεθεί.

Παράλληλα, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στο νέο της ξεκίνημα και ειδικά στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ενώ όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, τόνισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με Έλληνες και ξένους παίκτες, καθώς και με παίκτες από την K19 οι οποίοι έχουν τα φόντα να προσφέρουν στην επίτευξη των στόχων των «Αργοναυτών».

Σχολίασε, επίσης, ότι «θα ήθελα να συνεχίσω πατώντας πάνω στην ομάδα του κ. Ανυφαντάκη, του προκατόχου μου, τον οποίο ευχαριστώ και για τα όσα προσέφερε στην ομάδα, ωστόσο αυτό δεν είναι δυνατόν, καθώς έφυγαν πολλοί παίκτες», ενώ πρόσθεσε ότι θα γίνουν εν ευθέτω χρόνω και παρεμβάσεις σε πολλούς χώρους του γηπέδου, σύμφωνα με τα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων μεγάλων κατηγοριών.

Αναλυτικά το τεχνικό team της Καβάλας

  • Προπονητής: Σάκης Παπαβασιλείου
  • Τεχνικός διευθυντής: Ricky Gomes
  • Βοηθοί προπονητή: Βασίλης Αργυρίου, Γιώργος Αγγελίδης
  • Προπονητής τερματοφυλάκων: Νίκος Σουμουλίδης
  • Προπονητές φυσικής κατάστασης: Ιωάννης Κασιαμπανιώτης, Κυριάκος Φουργκάλας
  • Αναλυτής: Τάσος Παπαγιάννης

Alexander Haditaghi: Σκληρά λόγια για τους «ριψάσπιδες», οι «εχθροί της πόλης» και ο δημοτικός σύμβουλος που δεν ήρθε ποτέ

Αισιόδοξος, ενωτικός, αλλά και σκληρός στις δηλώσεις του ήταν ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Alexander Haditaghi, ο οποίος δήλωσε πως όλο αυτό το διάστημα αντιμετώπισε δυσκολίες από ανθρώπους της πόλης οι οποίες έπαιξαν ρόλο στην καθυστέρηση της κατάθεσης των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή της ομάδας στη Superleague 2.

Παράλληλα, ο Καναδοϊρανός επενδυτής χαρακτήρισε «εχθρό της πόλης» όποιον βάλει κατά της ομάδας, ζητώντας ενότητα και στήριξη στην ομάδα, ενώ διερωτήθηκε «πού είναι τώρα όλοι αυτοί οι σωτήρες, όταν εγώ έκανα 10.000 χιλιόμετρα και άφησα την οικογένειά μου για να έρθω;». Πρόσθεσε, δε, ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της ομάδας άφησαν την ομάδα «πεθαμένη», κάνοντας λόγο για «πόλεμο και μάχη, όπου μόνον οι γενναίοι στρατιώτες θα έρθουν να σε βοηθήσουν και να παλέψουν μαζί σου και για σένα», ενώ υποσχέθηκε ότι οι εχθροί της ομάδας θα φύγουν «και θα παραμείνουν μακριά από την ομάδα», ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου για την αναγέννηση του ΑΟΚ.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και στον Αντιδήμαρχο, Απόστολο Μουμτσάκη, για τη στήριξη που παρείχαν τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα, όπως και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του σε έναν δημοτικό σύμβουλο της Καβάλας, τον οποίο δεν κατονόμασε, όπου έκλεισε ραντεβού για να συναντηθεί μαζί του και δεν πήγε ποτέ