Νέο «όχι» της ΕΕΑ στον ΑΟΚ για τη συμμετοχή του στη Super League 2

H Επιτροπή απέρριψε εκ νέου το αίτημα ανάκλησης της πρώτης απόφασης, που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΟΚ - Η προσπάθεια της ομάδας θα συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα της Καβάλας σε ότι αφορά την προσπάθεια που κάνει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά και τη νέα αρνητική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Αυγούστου.

Η απόφαση της ΕΕΑ

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΟΚ, μετά την αρχική απόφαση της ΕΕΑ να μην της χορηγήσει άδεια (λόγω του ελλιπέστατου φακέλου που κατέθεσε) και ύστερα από την εμπλοκή του Άλεξ Χαντιτάτζι στα διοικητικά, επανήλθε στην επιτροπή καταθέτοντας αίτημα ανάκλησης με το αιτιολογικό ότι οι ομάδες που προβιβάζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους έναν μήνα πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων (δηλαδή μέχρι τις 22 Αυγούστου).

Δυστυχώς όμως το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό από την επιτροπή στην οποία προΐσταται ο Νίκος Τζολάκης. Η ανακοίνωση της ΕΕΑ που εκδόθηκε στις 13.00 αναφέρει σχετικά:

«Αίτηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 περί ανάκλησης της από 03.08.21 απόφασης της Επιτροπής.

Απορρίπτει την αίτηση».

Ο «αγώνας συνεχίζεται»

Στον ΑΟΚ, αν και είχαν ελπίδες ότι θα κατάφερναν να ανατρέψουν την αρχική απόφαση της Επιτροπής, είναι προετοιμασμένοι και για το «κακό» σενάριο αλλά παράλληλα και αποφασισμένοι να μην παρατήσουν την υπόθεση, μιας και έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους στο διαιτητικό δικαστήριο. Σ’ αυτή την περίπτωση όμως ο χρόνος δεν είναι «σύμμαχος» μιας και θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση και να «βγει» η απόφαση. Στην ομάδα όμως είναι υποχρεωμένοι να «χτίσουν» το ρόστερ της χρονιάς «ισορροπώντας» ανάμεσα στο «καλό» σενάριο που είναι η SL2 και το «κακό» που είναι η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα το «σήριαλ» θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα μέχρι να υπάρξει οριστικό τέλος, κρατώντας σε αγωνία παράγοντες, φιλάθλους αλλά και μέλη της ομάδας. Είναι γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη απόφαση σημειώθηκε ένα μεγάλο «πισογύρισμα» στην προσπάθεια του ΑΟΚ να αγωνιστεί εκεί όπου αγωνιστικά κατάφερε να προβιβαστεί, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα αφού ο «αγώνας θα συνεχιστεί».