Άλεξ Χαντιτάτζι: Θα πολεμήσω την, ηθικά και νομικά, εσφαλμένη απόφαση της ΕΕΑ

Η δήλωση του Καναδοϊρανού επιχειρηματία μετά τη δημοσιοποίηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μη δεχτεί το αίτημα της ΠΑΕ ΑΟΚ για ανάκληση της πρώτης απόφασης που δε χορηγούσε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League 2

Αποφασισμένος να πολεμήσει και να ανατρέψει αυτήν την άδικη, όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μη δώσει (εκ νέου) πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League 2 [διαβάστε εδώ] δηλώνει ο Άλεξ Χαντιτάτζι σε δήλωση που κυκλοφόρησε στο Instagram λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της απορριπτικής απόφασης της ΕΕΑ στο αίτημα του ΑΟΚ.

Ο Καναδοιρανός επιχειρηματίας τονίζει ότι η απόφαση αυτή είναι νομικά και ηθικά λανθασμένη και ότι έχει παρθεί με πολιτικό κίνητρο για να εξυπηρετήσει λίγους ισχυρούς στην Ελλάδα που δε θέλουν να έχει η Καβάλα μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Η δήλωση του Άλεξ Χαντιτάτζι

Γνωρίζω την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την αίτηση της Καβάλας να παίξει στην Superleague 2. Η απόφαση της Επιτροπής είναι νομικά και ηθικά λανθασμένη. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή είναι μια απόφαση με πολιτικό κίνητρο όπου μια αθώα πόλη τιμωρείται.

Κατά την σύντομη παραμονή μου στην Ελλάδα και την ενασχόληση μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατάλαβα πόσο πολύ η πολιτική, οι διεφθαρμένες και σκοτεινές δυνάμεις παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο.

Η απόφαση της Επιτροπής και του προέδρου Νικολάου Τζουλάκη επικυρώνει και ωφελεί τα προηγούμενα διοικητικά λάθη και ενεργεί και εξυπηρετεί μόνο λίγους ισχυρούς ανθρώπους στην Ελλάδα που δεν θέλουν η Καβάλα να έχει ποδοσφαιρική ομάδα. Επίσης τιμωρεί δεκάδες χιλιάδες Καβαλιώτης χωρίς λόγο.

Εκ μέρους των ανθρώπων της Καβάλας θα πολεμήσω αυτή την άδικη απόφαση στα νομικά δικαστήρια. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την απόφαση που αξίζει αυτή η πόλη και η ποδοσφαιρική ομάδα.