Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Έσμιξαν μετά από 40 χρόνια [φωτογραφίες]

25 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα με το «καραβάκι» την περίοδο 1978-1982 βρέθηκε και πάλι μαζί – Τιμήθηκαν ο Έλβιο Μάνα που ήρθε από την Καλαμάτα καθώς και ο Κώστας Ισαακίδης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η συνάντηση των Παλαιμάχων του ΑΟ Καβάλα, με την αμέριστη στήριξη του ΔΣ του συλλόγου,  καθώς παραβρέθηκαν περισσότεροι από 25 παίκτες της περιόδου 1978 – 1982 – κάποιοι εξ αυτών συνοδευόμενοι από τις κυρίες τους – παράγοντες της ίδιας εποχής, βοηθό προπονητή,  μασέρ  –  φροντιστή και Αθλητικογράφους που εκείνα τα χρόνια ” κυνηγούσαν την μπάλα έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Το ΔΣ των Παλαιμάχων του ΑΟΚ τίμησε για την προσφορά τους στο καραβάκι  – προσφέροντας τιμητική πλακέτα  – στον Έλβιο Μάνα, που ήρθε οικογενειακώς από την Καλαμάτα, και στον Κώστα Ισαακίδη που βρίσκεται μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βουλγαρίας,  ο οποίος παρέστει με τον αδερφό του.

Παίκτες που είχαν να ανταμώσουν περισσότερο από 40 χρόνια δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, από την οποία δεν έλειψαν οι συγκινήσεις και οι θύμησες του παρελθόντος.

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν οι συναντήσεις να επαναλαμβάνονται πιο συχνά καθώς ο πανδαμάτωρ χρόνος είναι αδυσώπητος.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τους παρόντες της χθεσινής βραδιάς: Κοϊβέρογλου,  Λεμονίδης, Ρήγας, Καπετανίδης, Μάνα, Ισαακίδης, Αντωνιάδης, Σφακιανάκης, Κακαλής, Μόσχος, Τζιόλας, Χρυσαφίδης, Μαχαιρίδης,Παπαδάκης, Κατρακυλάκης, Καλαϊτζίδης, Ιωάννου, Φώτης Χαραλαμπίδης, Ανθουλάκης, Ιωαννίδης, Γιαννακίδης, Μπακιρτζής, Νουλης Χαραλαμπίδης, Χατζηαποστολίδης, Καρασαββίδης, Γιαμαλίδης, Βακιρτζής.

Στη μεγάλη αυτή παρέα βρέθηκαν επίσης ο Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Βουλής  –  καθώς επίσης πρώτος πρόεδρος του ΣΦΑΟΚ και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα  Γιώργος Καλαντζής, οι παράγοντες εκείνης της εποχής, Αντώνης Γιαμαλίδης, Βασίλης Βαφειάδης, Παύλος Κοψαχείλης, Βασίλης Λαμπαδίτης, ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Κόγιας καθώς και ο μασέρ  –  φροντιστής Σταύρος Γρηγοριάδης, καθώς και ο Παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ Καβάλας Γιώργος Καρασμάνης.

Δε θα μπορούσε να λείψει ο πανταχού παρών Τάσος Πατσίδης.

Στο ενδιάμεσο της εκδήλωσης φίλαθλοι του ΑΟ Καβάλα και συγκεκριμένα του ΣΦΑΟΚ ανήρτησαν πανό που έγραφε «Δώστε Λύσγ στον ΑΟΚ».