Άλεξ Χαντιτάτζι: Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για τον ΑΟΚ και την Καβάλα

Νέα ανακοίνωση του Καναδοϊρανού επιχειρηματία μετά την απόρριψη του αιτήματος της ΠΑΕ από την ΕΕΑ – Ενισχύεται το νομικό επιτελείο της ομάδας με δικηγορική εταιρία από την Αθήνα

Την ενίσχυση του νομικού επιτελείο του ΑΟΚ με μία από τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρίας της χώρας, την KLC Law, ανακοίνωσε ο Άλεξ Χαντιτάτζι στην προσπάθεια για τη δικαίωση της ομάδας και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2. Με νέα αναφορά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να αγωνίζεται για την Καβάλα και την ομάδα του ΑΟΚ.

Επανέλαβε ότι για εκείνον οι λόγοι της απόρριψης της αίτησης της ομάδας από την ΕΕΑ είναι λανθασμένοι και έχουν πολιτικά κριτήρια ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και όλους τους φίλους της ομάδας που παλεύουν μαζί του για τον ίδιο στόχο. Τέλος έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον ενός δημοσιογράφου και μιας εφημερίδας της Καβάλας που δημοσιεύουν ψεύτικες και παραπλανητικές πληροφορίες για εκίνον και την ομάδα, όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Η ανακοίνωση του κ. Χαντιτάτζι αναφέρει αναλυτικά:

«Στους σπουδαίους ανθρώπους της Καβάλας, στους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας και όλους τους παθιασμένους ποδοσφαιρόφιλους της Καβάλας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Όπως σας είχα υποσχεθεί πριν από δυο ημέρες, δεν πρόκειται να σταματήσω να αγωνίζομαι για αυτή την πόλη και αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν είναι στην προσωπικότητα μου και στον χαρακτήρα μου να εγκαταλείψω πράγματα που πιστεύω. Πιστεύω στην Καβάλα και πιστεύω σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε μαζί. Από σήμερα διατηρώ τις υπηρεσίας μιας από τις κορυφαίες ελληνικές δικηγορικές εταιρείες, KLC Law, για να βοηθήσω τον κ. Κεβρεκάκη στις νομικές αναφορές στα ελληνικά δικαστήρια σχετικά με την παράλογη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την αίτηση της Καβάλας να παίξει στην Superleague 2.

Την υπόθεση μας θα εκπροσωπήσουν μερικοί από τους κορυφαίους δικηγόρους της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων, ο αναπληρωτής καθηγητής δημοσίου δικαίου Βασίλης Βουτσάκης, οι ανώτεροι και έμπειροι δικηγόροι Θεοδώρα Ξυθάλη, Παναγιώτης Τζιούμας μαζί με τον κ. Κεβρεκάκη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα και μαζί με τον έμπειρο και ατρόμητο κ. Κεβρεκάκη θα υπερασπιστούν αυτή την πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πιστεύω ότι η απόφαση της επιτροπής είναι νομικά και ηθικά λανθασμένη. Το γεγονός ότι αυτή η επιτροπή και ο πρόεδρος της δεν κατάφεραν να δώσουν σε αυτή την πόλη έναν λόγο για τον οποίο απορρίφθηκε η αίτηση μας και ο χρόνος αυτής της απόφασης (την ημέρα πριν από την προθεσμία μεταγραφής) είναι σαφής απόδειξη για εμένα ότι πρόκειται για πολιτικά κίνητρα και αναγκαστικά απόφαση χωρίς νομικούς, ηθικούς ή δικαιολογημένους λόγους. Μια απόφαση επιβλαβής οικονομικά και συναισθηματικά για 100.000+ αθώους και εργατικούς ανθρώπους της Καβάλας. Μια απόφαση που σκοτώνει μια ποδοσφαιρική ομάδα 50+ ετών με μακρά ιστορία.

Εάν η ελληνική κυβέρνηση και ο Υφυπουργός Αθλητισμού θέλουν πραγματικά να καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να τερματίσουν την διαφθορά και τις βρώμικες συναλλαγές, αυτή είναι η ευκαιρία τους. Επιτρέψτε στην Καβάλα να παίξει στην Superleague 2! Κάτω από την δική μου ιδιοκτησία, αυτή η ομάδα θα είναι η πρότυπη ομάδα ποδοσφαίρου στην χώρα για το πως να κάνουμε καθαρές και διαφανείς επιχειρήσεις. Πως να επιστρέψετε στην κοινωνία και να ξεκινήσετε μια θετική κοινωνική αλλαγή.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόλη της Καβάλας και τους οπαδούς της, μερικούς από τους αθλητικούς οργανισμούς και μερικούς από τους πολιτικούς σε όλη την Ελλάδα που έρχονται στο στρατόπεδο μας για να πολεμήσουν για αυτή την πόλη. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων για να σώσουμε τον ποδοσφαιρικό μας σύλλογο.

Έχω δώσει επίσης εντολή στους δικηγόρους μου στην KLC να ξεκινήσουν μια νομική ενέργεια ύψους 10.000.000 ευρώ εναντίον ενός συγκεκριμένου δημοσιογράφου και της δημοσίευσης του και των ιδιοκτητών αυτής της έκδοσης που δημοσιεύουν ψεύτικες και παραπλανητικές πληροφορίες για εμένα και αυτή την ομάδα. Θα κάνω ένα παράδειγμα αυτών. Δούλεψα πολύ σκληρά και τιμητικά για να χτίσω μια μεγάλη φήμη στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο και δεν θα επιτρέψω σε κάποιον σαν αυτό το άτομο να το καταστρέψει για την βρώμικη ατζέντα του.»