ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Στην πόρτα της εξόδου ο Παπαβασιλείου, αποχώρησε ο Καζαντζίδης

Δεν μπορεί να περιμένει άλλο τις εξελίξεις ο Κατερινιώτης προπονητής – Μήνυμα αποχώρησης από τον Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή

Πολύ σύντομη θα είναι, απ’ ότι φαίνεται, η παρουσία του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας.

Ο Κατερινιώτης προπονητής δεν φαίνεται διατεθειμένος να μείνει στον πάγκο του συλλόγου όχι τόσο γιατί υπάρχει (ισχυρή) πιθανότητα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπαβασιλείου είχε εκφράσει τάσεις φυγής εδώ και λίγες ημέρες ωστόσο πείστηκε να κάνει λίγη ακόμα υπομονή, η οποία όμως φαίνεται ότι έχει εξαντληθεί ή… εξαντλείται!

Τέλος και ο Γιάννης Καζαντζίδης

Εν τω μεταξύ παρελθόν αποτελεί από τον ΑΟΚ και ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές της περσινής χρονιάς που θέλησαν να παραμείνουν φέτος. Πρόκειται για τον Γιάννη Καζαντζίδη που με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb έκανε γνωστό ότι θα βάλει μια… τελεία… Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«Μετά από 2 χρόνια χαράς, σκληρής δουλειάς και όμορφων στιγμών ήρθε η ώρα να βάλουμε μια τελεία… Αφήνω πίσω μια ομάδα που με ανέδειξε, με βοήθησε και πάντα με στήριζε..! Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους τους συμπαίκτες μου που πάντα θα είναι μέσα στην καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό team Κ. Ανυφαντάκη, Κ. Σουμουλίδη, Κ. Αγγελίδη και Κ. Φουρκαλά που έδειξαν τον κατάλληλο σεβασμό και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου..! Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση που ήταν δίπλα μας σε όλα!! Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΟΚ που ήταν και θα είναι σε όλα εκεί!! Δε θα πω αντίο «Καραβάκι» μου, εις το επανιδείν…».

Μόνο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού…

Σε ότι αφορά το μέγα θέμα της προσπάθειας για να συμμετέχει η ομάδα στη Super League 2, η υπόθεση έχει τελειώσει πλέον από την ΕΕΑ και η μόνη αλλαγή στο σκηνικό που μπορεί να συμβεί (εκτός από τις δικαστικές αποφάσεις που παίρνουν πολύ χρόνο και άρα δε βολεύουν κανένα) είναι να υπάρξει παρέμβαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Στον ΑΟΚ πιστεύουν ότι αν υπάρξει κάποια ερμηνευτική εγκύκλιος που να αποσαφηνίζει ότι ισχύει και φέτος η διορία των 30 ημερών πριν την έναρξη της περιόδου για τις ομάδες που προβιβάζονται (σ. σ. μιας και ο πρόεδρος της ΕΕΑ Ν. Τζουλάκης θεωρεί ότι δεν ισχύει λόγω της αναδιάρθρωσης), τότε μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή…