Summer Camp Αγίας Βαρβάρας: Όταν στο γήπεδο πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά

Ολοκληρώθηκε στο άλσος των Πεντακοσίων στην Καβάλα η μπασκετική συνάντηση των παιδιών στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ακαδημίας του Συλλόγου, με τη συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προσδοκία

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2° Summer Camp Αγίας Βαρβάρας το διήμερο 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2021 στο άλσος των Πεντακοσίων στην Καβάλα, με τον Σύλλογο να ευχαριστεί όλα τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν, μια συμμετοχή η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, αλλά και τους γονείς τους οι οποίοι εμπιστεύτηκαν την ακαδημία του Συλλόγου και στήριξαν τον θεσμό του αναπτυξιακού του προγράμματος.

Ήταν ένα καλωσόρισμα για τη νέα σεζόν και τα παιδιά πραγματικά έδειξαν για μια ακόμη φορά την ετοιμότητα ανταπόκρισης στον αθλητισμό και ειδικότερα στην καλαθοσφαίριση, με τη συνδρομή και συμπαράσταση των προπονητών Τέτη Χρυσοστομίδου, Χρήστο Μυτικόπουλο, Γιάννη Ζαρωτιάδη και Γιώργο Παπαζώτο, για την επίτευξη του μοναδικού στόχου του Camp που ήταν να… γυμνάσει το χαμόγελο των παιδιών.

«Η Ακαδημία μας θέτει ως στόχο να μυήσει τα παιδιά στο μπάσκετ, να αποκτήσουν καλύτερη φυσική κατάσταση και τεχνικές δεξιότητες, μια ισορροπημένη ψυχική υγεία και ισχυρές πνευματικές δυνάμεις και ικανότητες! Αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η ομαδικότητα, ο αυτοέλεγχος και το “ευ αγωνίζεσθαι” καλλιεργούνται μέσα στο πλαίσιο της προπόνησης! Στην ακαδημία μας τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές!», αναφέρει εκ μέρους του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας ο νέος τεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Συλλόγου, Λεωνίδας Μαγιάννης.