Πάνθηρες Καβάλας: Ξεκινά μια νέα προσπάθεια για το αγαπημένο μας άθλημα

Ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου με την οποία εκφράζει τα συγχαρητήρια του στο νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και στα στελέχη της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που εκλέχτηκαν στο νέο ΔΣ

Τα θερμά συγχαρητήρια της προς το νέο πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο καθώς και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκο Νικολόπουλο και τον πρόεδρο του ΓΑΣ Κομοτηνής Γιάννη Πεταλωτή για την εκλογή τους εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση των Πανθήρων Καβάλας. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι τώρα πλέον ξεκινά μια νέα προσπάθεια για το άθλημα που όλοι αγαπούν και ότι τώρα πλέον το μπάσκετ με νέα διοίκηση, ενωμένο και στηριγμένο στα κύτταρα του, τα αθλητικά σωματεία μπορεί να βαδίσει αποφασιστικά στον δρόμο της επιτυχίας

Η ανακοίνωση των Πανθήρων που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Σωτήρη Τσεκμέζογλου αναφέρει σχετικά:

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του και για την εντυπωσιακή στήριξη που εξασφάλισε στο έργο του.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα μέλη της νέας διοίκησης της ΕΟΚ και ξεχωριστά στον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νίκο Νικολόπουλο και στον πρόεδρο του ΓΑΣ Κομοτηνής, Γιάννη Πεταλωτή, για την σημαντική επιτυχία τους να εκλεγούν στο κορυφαίο όργανο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας.

Μια καινούρια προσπάθεια για την πρόοδο του αγαπημένου μας αθλήματος ξεκινά! Το μπάσκετ με νέα διοίκηση, ενωμένο και στηριγμένο στα κύτταρα του, τα αθλητικά σωματεία μπορεί να βαδίσει αποφασιστικά στον δρόμο της επιτυχίας»!